VIDEO Un bărbat înarmat din Rusia a omorât 3 oameni pe stradă iar apoi s-a sinucis

Data publicării:
Untitled
Foto: captură video

Un bărbat de 66 de ani a împușcat mortal trei oameni, joi, într-o zonă comercială a orașulului Krîmsk din sudul Rusiei, înainte de a se sinucide, spun autoritățile locale, transmite Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel puțin două dintre victime erau cunoscute de atacator, arată filiala locală a Comitetului de Investigații, care anchetează crime importante din Rusia, într-un comunicat publicat pe rețelele sociale.

Indiciile inițiale sugerează că posesorul armei a tras în cele două cunoștințe „din ostilitate personală”, potrivit sursei citate. Identitatea celei de-a treia victime, un bărbat, încă era în curs de stabilire.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani care a fost rănit a fost dus la spital.

Imaginile care circulau pe rețelele sociale arată un bărbat care trage în timp ce merge pe o stradă. La sfârșitul videoclipului el trage de aproape în cineva care stă întins la pământ. Reuters nu a putut verifica veridicitatea imaginilor.

Krîmsk este un mic oraș din regiunea Krasnodar din sudul Rusiei aproape de peninsula Crimeea, pe care Rusia a anexat-o unilateral de la Ucraina în 2014.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri