Sari la conținut

Washington Post o cita pe Baba Vanga cu o profeție despre ultimul președinte SUA

Alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite a readus în atenție un articol publicat de Washington Post în legătură cu o profeție a clarvăzătoarei bulgare Baba Vanga din 2012. Ea a spus atunci că „nu va mai exista niciodată al 45-lea președinte al SUA, după liderul de culoare” și că în America va începe un nou război civil.

As Default Deadline Nears, Congress Continues Debate Debt Ceiling Plan

Foto: Gulliver/Getty Images

Candidatul republican tocmai ce a fost ales cel de-al 45-lea președinte al SUA, însă va prelua mandatul de la Barack Obama abia la începutul anului viitor. Potrivit clarvăzătoarei, după Barack Obama, SUA nu va mai avea alt șef la Casa Albă.

Baba Vanga a prezis că SUA va intra într-o criză în perioada de tranziție dintre cele două mandate, care va culmina cu un război civil. 

De asemenea, înainte de a muri, Baba Vanga a mai spus că anul 2016 va fi marcat de o „invazie a extremiștilor musulmani” în Europa, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea lor.

Washington Post amintește că Baba Vanga a prezis și că cel de-al treilea război mondial va începe în 2010.

„Nu există niciun motiv să tratăm cu seriozitate spusele Babei Vanga. Dar, este interesant de analizat cât de mulți ruși au auzit despre această previziune și câți chiar o cred”, a notat Washington Post la acea vreme.