Ivanka Trump, nevoită să-și retragă copiii de la școală

Data publicării:
Jared Kushner și Ivanka Trump cu cei trei copii ai lor, Arabella, Joseph, și Theodore, suprinși în 2017, pe pajiștea de la Casa Albă
Jared Kushner și Ivanka Trump cu cei trei copii ai lor, Arabella, Joseph, și Theodore, suprinși în 2017, pe pajiștea de la Casa Albă, după ce au coborât din elicopter Foto; Guliver/Getty Images

Ivanka Trump și soțul acesteia, Jared Kushner, au fost nevoiți să-și retragă copiii de la școală, după ce unii părinți s-au plâns că aceștia nu respectă protocoalele unității de învățământ legate de pandemia de COVID-19.

Aceste reguli cereau familiilor să evite adunările mari de oameni și să respecte măsurile de distanțare socială. Or, Ivanka Trump și soțul ei au fost nelipsiți de la mitingurile electorale ale președintelui Statelor Unite.

Mai mult, aceștia nu s-au autoizolat după evenimente unde ulterior au fost confirmate infectări și nici după ce Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv în octombrie.

Școala de elită unde merg cei trei copii ai cuplului nu a mai tolerat situația, iar aceștia au fost nevoiți să-i retragă de acolo, relatează CNN.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri