Madonna, mesaj dur după uciderea adolescentului Adam Toledo: „Aţi auzit de această nouă vaccinare pentru America?”

Data publicării:
Madonna
Foto: Facebook

Madonna militează pentru controlul armelor și spune că ar trebui să fie „noua vaccinare pentru America”. Vedeta pledează adoptarea unei noi legislaţii referitoare la deţinerea armelor de foc.

Potrivit cântăreţei, care s-a lansat într-o pledoarie înflăcărată pe Instagram pentru adoptarea unei noi legislaţii referitoare la deţinerea armelor de foc, controlul armelor ar trebui să fie ''obligatoriu''.  Vedeta a publicat în weekend pe Instagram o înregistrare în care apare lipind afişe cu mesaje precum ''Trezeşte-te, America!'' şi ''Controlul armelor acum!'' şi în care spune: ''Aţi auzit de această nouă vaccinare pentru America?''. ''O să ne ţină pe toţi în viaţă, o să ne ţină pe toţi în siguranţă. Este denumită controlul armelor'', a mai spus vedeta.

Mesajul cântăreţei a fost publicat după ce Adam Toledo, un adolescent de 13 ani, a fost împuşcat mortal de poliţie în Chicago când îşi ridica mâinile în aer aruncând, se pare, o armă, iar Daunte Wright, de 20 de ani, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine în timpul unei opriri în trafic.

Într-un mesaj separat, în care apare în faţa afişelor, vedeta a scris: '''Adam Toledo avea 13 ani, Daunte Wright avea 20!''.

''Poliţiştii care i-au omorât au fost acuzaţi doar de omucidere. Este o nebunie. Teribil. Şi cu toate acestea, a devenit ceva normal în societatea noastră'', a mai scris cântăreaţa.

''Da. Oamenii ucid alţi oameni, nu armele. Dar marea majoritate a oamenilor nu este educată, iar armele sunt prea uşor de procurat. Dacă ar fi scoase în afara legii, atunci nimeni nu ar simţi nevoia de a poseda o armă pentru a se proteja de cei care deţin arme'', a mai scris cântăreaţa, citată de Agerpres.

''Cât despre poliţiştii care ucid oameni nevinovaţi. Care împuşcă şi sufocă şi agresează oameni nevinovaţi... Ar trebui să fie trimişi imediat la închisoare pentru restul zilelor. Fără proces, fără sistem de justiţie corupt''.

Este în curs de judecare procesul fostului ofiţer de poliţie din Minneapolis Derek Chauvin, acuzat de uciderea lui George Floyd, neînarmat în momentul incidentului şi care a murit după ce poliţistul a stat cu genunchiul pe ceafa lui timp de nouă minute.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri