Mesajul lui Joe și Jill Biden de Crăciun: În curând vor veni zile mai fericite

Data actualizării: Data publicării:
Mesajul lui Joe și Jill Biden de Crăciun: În curând vor veni zile mai fericite
Mesajul lui Joe și Jill Biden de Crăciun: În curând vor veni zile mai fericite. Sursa: Captură Digi24

Președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, și soția sa Jill au transmis americanilor un mesaj de Crăciun de la reședința lor din Delaware. Cei doi au vorbit despre dificultățile pe care americanii le-au avut de înfruntat în acest an și și-au exprimat solidaritatea cu cei care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19. Soții Biden le-au transmis americanilor că în curând vor veni zile mai bune.

Joe Biden: Crăciun fericit! și Sărbători fericite! Jill și cu mine dorim familiilor voastre pace, bucurie sănătăte și fericire. Știm că pentru mulți dintre voi a fost un an dificil. Și ni se reamintește în această perioadă a speranței de omenie și de ce trebuie să facem unii pentru ceilalți. Mulți dintre concetățenii noștri se zbat să își găsească un loc de muncă, sau să pună mâncare pe masă, să își plătească ipoteca sau chiria. Trebuie să ne reamintim că suntem pe acest pământ ca să ne ajutăm unii pe ceilalți, să oferim ce putem și să fim o sursă de ajutor și speranță atât pentru prieteni, cât și pentru străini.

Jill BidenMulte familii petrec primul Crăciun după ce au pierdut pe cineva drag. Iar eu și Joe cunoaștem acest tip de durere. Și știm că în momentele grele, o vorbă bună paote însemna foarte mult.

Chiar dacă sărbătorile sunt restrânse, știm că asta nu este ceva permanent și că în curând vor veni zile mai fericite.

Așa că din partea familiei noastre, pentru familiile voastre „Crăciun fericit și Sărbători fericite!"

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri