VIDEO. Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, reacție necontrolată: „Cine a decis victoria? Televiziunile?!”

Data actualizării: Data publicării:
giuliani - captura
Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, reacție necontrolată după ce proiecțiile media îl dau câștigător al alegerilor prezidențiale pe Joe Biden Foto: captură video

În timp ce liderii internaţionali îl felicitau deja pe Joe Biden pentru mandatul obţinut la Casa Albă, avocatul lui Donald Trump, Rudolf Giuliani, a avut o reacţie cu totul neobişnuită la adresa televiziunilor, care arată că actualul lider de la Casa Albă nu are de gând să se recunoască înfrânt și plănuiește contestarea votului.

„Cine a decis victoria? Ei toţi? O, Doamne! Toate reţelele de televiziune! Oau! Toate televiziunile! Trebuie să nu mai ţinem cont de lege! Judecătorii nu contează. Toate televiziunile, toate. Toate posturile de televiziune au crezut că Biden va câştiga cu 10%. Doamne, ce s-a întâmplat? Haideţi, să nu fim ridicoli! Televiziunile nu decid alegerile. Instanţele de judecată, da. Doamne, aproape 700.000 de voturi pe care Trump le avea avans acum două zile, au dispărut!”, a declarat Rudi Giuliani.

El este cel care a dus o luptă personală cu Joe Biden, alimentând acuzațiile la adresa fiului acestuia, Hunter Biden, cu care a lucrat la aceeași firmă de avocatură, și amestecând inclusiv numele României în acest scandal.

Presa americană relata, vineri seara, că Donald Trump ar fi fost furios pe echipa sa de avocați, în frunte cu Rudy Giuliani, căreia îi reproșa că nu este suficient de activă pentru contestarea alegerilor.

De altfel, un comunicat postat pe site-ul de campanie în numele lui Donald Trump,  anunță, sâmbătă, că începând de luni, echipa va începe acțiuni în instanță pentru a se asigura că „legile electorale sunt pe deplin respectate și câștigătorul de drept este stabilit. Poporul american are dreptul la alegeri cinstite. Asta înseamnă numărarea tuturor buletinelor de vot legale și fără numărarea buletinelor de vot ilegale”, declară Donald Trump.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri