Trump, despre întâlnirea cu Kim Jong-un: Cred că va fi un mare succes, dar merg pe ideea că dacă nu va fi, nu va fi

Data publicării:
trump

Donald Trump îşi pune mari speranţe în întâlnirea sa cu dictatorul nord coreean Kim Jong-un. Ar urma să aibă ca rezultat denuclearizarea completă şi necondiţionată a statului comunist.

Totuşi, preşedintele american a spus că se va ridica de la masă, dacă discuţiile nu merg aşa cum îşi doreşte el. Acest curaj nu l-au avut negociatorii acordului nuclear cu Iranul şi de aceea s-a ajuns la tratat prost, a susţinut Donald Trump în faţa a zeci de mii de susţinători, în timpul unui miting în statul Indiana.

Pe 12 iunie, la Singapore, va fi pentru prima oară când un preşedinte al SUA în funcţie se întâlneşte cu un dictator nord-coreean. Bill Clinton şi Jimmy Carter au fost la Phenian în trecut, dar după ce îşi încheiaseră mandatele.

Donald Trump, preşedintele SUA: Pe 12 iunie, în Singapore, mă voi întâlni cu Kim Jong-un ca să încerc să obţin un viitor paşnic şi sigur pentru toată lumea. Relaţia e bună. Dar ţineţi minte cum toţi din presa mincinoasă spuneau că o să ajungem la război nuclear, că o să vă bag în război nuclear? Ştiţi ce duce la război nuclear, ştiţi ce duce la alte războaie? Slăbiciunea. Cred că va fi un mare succes, dar merg pe ideea că dacă nu va fi, nu va fi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri