Un bărbat este acuzat că a urmărit o femeie cu avionul timp de 4 ani, aruncând cu roșii spre casa ei. „Ne terorizează. Este un coșmar”

Data publicării:
Avion Cessna 180
Victima a spus că s-a temut că bărbatul va intra cu avionul în casa ei. Foto: Profimedia Images

Un bărbat din New York este acuzat că ar fi urmărit o femeie timp de 4 ani, zburând cu un avion de mici dimensiuni deasupra casei sale, scrie The Guardian.

Michael Arnold, în vârstă de 65 de ani, a respins acuzațiile și a fost lăsat în libertate cu condiția să nu aibă niciun contact cu femeia, să nu o urmărească și să stea la cel puțin 90 de metri de casa și locul ei de muncă. Acesta nu mai are voie nici să zboare cu avionul.

Arnold a urmărit-o pe femeia din Schuylerville, New York, timp de aproximativ 4 ani, potrivit unui agent FBI. Autoritățile spun că Arnold a fost văzut zburând la altitudine joasă deasupra satului unde locuiește femeia.

În unul dintre incidente, bărbatul a aruncat cu roșii din avion înspre casa și curtea femeii, potrivit ofițerului care a investigat cazul din Vermont, statul în care suspectul își ținea avionul.

Femeia le-a spus polițiștilor că s-a temut pentru viața ei de mult timp și că era îngrijorată că Arnold avea să zboare cu avionul în casa ei. Potrivit victimei, Arnold era unul dintre clienții care frecventa cafeneaua pe care femeia o deține.

„Ne terorizează”, a declarat femeia în iunie pentru ziarul Times Union. „El zboară atât de aproape de casă că pare că o să treacă prin ea. Este un coșmar care nu se mai oprește.”

Arnold a fost arestat marți când a ajuns la aeroportul din Bennington, Vermont, unde își ținea avionul Cessna 180 produs în 1976. Acesta a negat că ar fi urmărit pe cineva și că dacă ar fi dorit să îi facă rău femeii ar fi putut să o facă de multe ori până acum, dar nu a făcut-o.

Bărbatul susține că a zburat deasupra satului în care locuiește femeia ca să facă poze pe care apoi să le posteze pe o pagină de Facebook.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri