Doi polițiști români, eroi în Italia. Sunt lăudați de presă după ce au salvat mai mulți turiști englezi

Data actualizării: Data publicării:
politisti italia

Doi poliţişti români au ajuns eroi în Italia! Aceştia sunt lăudaţi în presa din peninsulă după ce au salvat mai mulţi turişti în timpul altercaţiei iscate înaintea meciului dintre Lazio şi Sevilla.

În total, patru persoane au ajuns la spital după ce galeriile celor două echipe s-au bătut. Ofiţerii români se aflau la sfârşitul unei misiuni internaţionale şi se relaxau la hotelul unui prieten, în Roma. Acolo un grup de turişti englezi le-a spus că sunt atacaţi de fanii echipei Lazio. I-au adăpostit repede în hotel şi au plecat în piaţa care s-a transformat într-un câmp de luptă.

Zeci de italieni erau înarmaţi şi loveau pe oricine, inclusiv femei şi copii. Poliţiştii români au reuşit să îi prindă pe doi agresori care încercau să intre într-un magazin. Apoi i-au predat autorităţilor italiene. Imaginile surprinse pe camerele video arată cum aceştia primesc felicitări de la străinii pe care i-au ajutat.

Agentul-șef Vasile Budeanu, de la IPJ Constanța, a povestit pentru Digi24 cum s-au petrecut lucrurile. Vedeți ce spune în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri