Evadare spectaculoasă în Elveţia: Un hoţ din banda Pantera Roz fuge după ce doi complici sparg poarta închisorii cu o maşină

Data publicării:
evadati

Unul dintre membrii faimoasei bande de hoţi „Pantera Roz” a reuşit să evadeze dintr-o închisoare elveţiană joi noapte, după ce doi complici din afară au spart poarta penitenciarului cu o dubă, fugind ulterior cu o a doua maşină.

Milan Poparic (foto stânga), cetăţean bosniac în vârstă de 34 de ani, ispăşea o pedeapsă de aproape şapte ani de închisoare pentru un jaf comis la un magazin de bijuterii din Neuchatel, în 2009. După ce poarta închisorii Orde a fost spartă cu maşina, Poparic a urcat pe o scară improvizată aruncată de complicii din afară, în timp ce aceştia au deschis focul asupra gărzilor închisorii.

Bosniacul este al treilea membru al acestei bande care evadează în ultimele două luni. El nu a plecat singur: din evadarea spectaculoasă de joi seară a avut de câştigat şi un elveţian în vârstă de 52 de ani. Adrian Albrecht (foto dreapta) era condamnat pentru răpire şi spălare de bani.

Operaţiunile de căutare sunt deosebit de ample şi se extind şi în Franţa, având în vedere că centrul de detenţie Orde se află la câţiva kilometri de graniţa dintre cele două state.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri