FOTO. Nepoata Prințesei Diana, apariție răvășitoare la nunta regală

Data actualizării: Data publicării:
FWRO

Nunta Prințului Harry cu fosta actriță Meghan Markle a adunat numeroase vedete care au ținut să fie alături de fericitul cuplu în ziua în care și-au jurat credință eternă. Pe lângă celebrități precum Oprah, Serene Williams, Priyanka Chopra sau George Clooney, la eveniment au luat parte și apropiați ai familiei regale, inclusiv rudele regretatei Prințese Diana.

Foto: Hepta

Nuntă regală în Marea Britanie. Prinţul Harry și actriţa Meghan Markle s-au căsătorit

Nepoata acesteia, Lady Kitty Spencer a fost o apariție senzațională într-o rochie verde cu motive florale semnată de Dolce&Gabbana. În vârstă de 27 de ani, tânăra seamănă izbitor cu regretata sa mătuşă, care a murit la 31 august 1997, la vârsta de numai 36 de ani.

Blondă, cu ochi albaștri, la 27 de ani, Kitty Spencer este deja un model de succes, defilând pentru case celebre de modă.

Trăsăturile angelice însă nu sunt singura asemănare cu Prințesa Diana. Kitty Spencer sprijină și ea campanii caritabile. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte la care lucrează este numit „Give Us Time” și le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor lor. 

Foto: Hepta

Kitty Spencer a devenit o figură cunoscută pe scena mondenă londoneză de când s-a mutat în capitala Regatului, în urmă cu șase ani. Asta deoarece nepoata Dianei a crescut și a studiat în capitala Africii de Sud, Cape Town.

Frumoasa blondă și-a făcut prima apariție publică în 2007, atunci când a participat alături de verii ei, William și pe Harry, la un serviciu religios în memoria Prințesei Diana.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri