Sari la conținut
News Alert

Un pasager cu un bebeluş în braţe, lovit de un angajat de pe aeroportul Nisa

Un pasager al companiei aeriene low-cost easyJet, cu un bebeluş în braţe, a fost lovit cu pumnul în faţă de un angajat de pe aeroportul Nisa, relatează Sky News citat de News.ro. O fotografie cu incidentul a fost publicată online.

Incidentul a survenit în timp ce pasagerii care urmau să zboare la Luton au avut întârziere de mai multe ore pe aeroportul francez.

„@easyjet haos absolut – un angajat tocmai i-a dat un pumn unui pasager, în faţă, pe aeroportul din nisa. Am aşteptat 12 ore pentru acest lucru”, a scris Anna McCrum pe Twitter.

„După o întârziere de 13 ore a unui zbor easyJet, un angajat al aeroportului Nisa a dat un pumn în faţă unui bărbat cu un bebeluş, pentru că s-a plâns de întârziere”, a scris Leo Gupta.

Arabella Arkwright a făcut fotografia care ar fi arătat un bărbat în uniformă, dând un pumn unui pasager de la coadă, cu pumnul stâng.

„Bărbatul cu bebeluş (…) a mers şi a vorbit cu francezul, iar francezul nu a răspuns, doar a zâmbit şi rânjit, apoi l-a lovit pe bărbat în partea stângă a feţei”, a povestit ea.

Arkwright a adăugat că soţul ei l-a îndepărtat pe bărbat de pe pasager şi l-a ţinut la distanţă înainte de alertarea poliţiei.

Atât presupusa victimă, cât şi presupusul făptaş au fost luaţi de forţele de ordine.

Restul pasagerilor au cerut ca bărbatul cu copil să primească permisiunea de a se urca la bordul cursei care decola de la Nisa. „Când a urcat în avion, toată lumea l-a aplaudat”, a spus Arkwright.

Un purtător de cuvânt al easyJet a declarat că persoana din fotografie nu este unul dintre angajaţii companiei. „easyJet este foarte îngrijorată să vadă această fotografie şi poate confirma că persoana din fotografie nu este un angajat al easyJet şi nu lucrează pentru agenţii de handling, de la sol din Nisa, ai easyJet”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

Aparent, presupusul agresor era angajat al unui subcontractor al aeroportului din Nisa, Samsic.

 

Pe aceeași temă