VIDEO. O româncă de 68 de ani a murit într-un accident rutier, în Ungaria

Data actualizării: Data publicării:
accident-rom-mort-ungaria
Foto: index.hu

Trei oameni, printre care şi o româncă, au murit noaptea trecută, în urma unui accident pe autostrada M5 din Ungaria, în apropiere de Szeged. Accidentul a fost cauzat de o femeie care a condus circa 10 kilometri pe contrasens și s-a ciocnit frontal de o mașină în care se aflau patru români. Autoturismele au fost cuprinse de flăcări, transmite jurnalistul Digi24 în Ungaria, Balazs Barabas.

Trei persoane au murit și alte trei au fost rănite într-un accident rutier grav care s-a produs noaptea trecută pe autostrada M5 din Ungaria. Un autoturism a intrat pe autostradă, în apropiere de Szeged, pe banda opusă.

Mașina condusă de o femeie a parcurs circa zece kilometri, până când s-a lovit frontal cu o altă mașină care circula regulamentar.

Ambele mașini au fost proiectate în șanțul de pe marginea drumului și au luat foc.

În mașina care mergea în direcția greșită se aflau o femeie de 27 de ani și fiul ei în vârstă de 10 ani. Ambii au decedat în accident.

Conform informațiilor site-ului index.hu, în cealaltă mașină călătoreau patru cetățeni români. O femeie de 68 de ani a decedat în urma impactului, iar celelalte trei persoane au fost transportate la spital cu răni grave.

Locul periculos de pe autostrada M51 din Ungaria

Un șofer care a văzut mașina mergând în sens invers a claxonat, dar șoferița de 27 de ani nu a reacționat și a mers mai departe cu viteză. Martorul a relatat că știe bine zona, iar joncțiunea drumului M51 (spre granița cu România) cu autostrada M5 este periculoasă în sensul că șoferii pot greși cu ușurință direcția de mers.

Poliția așteaptă rezultatul necropsiei victimelor, pentru a stabili dacă femeia care a produs accidentul a consumat alcool sau droguri înainte de a se urca la volan.

Român mort, vineri dimineață, într-un accident rutier

Într-un alt accident rutier, Csengersima, în apropierea graniței cu România, un român a murit vineri dimineață. Acesta a intrat cu mașina în spatele unui autobuz, fiind rănit grav. El a decedat în drum spre spital.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri