Violenţe la Paris: Suporterii PSG s-au confruntat cu poliţiştii, după ce echipa de fotbal a câştigat campionatul

Data publicării:
psg

O manifestaţie de bucurie generată de câştigarea titlului de campioană de către echipa de fotbal Paris Saint Germain a degenerat luni în confruntări violente între suporteri şi poliţiştii din capitala Franţei.

Sute de fani ai echipei Paris Saint Germain au invadat spaţiul din faţa celebrului turn Eiffel şi au aruncat cu petarde şi alte obiecte în poliţişti.

Ciocnirile au avut consecinţe imediate: ceremonia organizată în cinstea fotbaliştilor care au adus primul titlu de campioană la fotbal din ultimii 19 ani pentru echipa pariziană a fost anulată din motive de securitate.

Ziua de astăzi ar fi trebuie să fie una de sărbătoare pentru Paris, pentru club, pentru suporterii şi pentru partenerii noştri”, se arată într-un comunicat oficial al clubului PSG.

„Din păcate, a fost tulburată de câteva sute de huligani care nu au nimic de a face cu fotbalul şi nici cu cei care, la fiecare meci, se adună cu entuziasm şi în condiţii de siguranţă la Parc des Princes. Membrii clubului, jucătorii şi managerii îşi exprimă faţă de fanii fideli şi entuziaşti regretul profund că ceremoniile ocazionate de obţinerea trofeului sunt scurtate”, se mai spune în comunicatul Paris Saint Germain.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri