Foto Un cargou s-a scufundat în Marea Chinei de Est, salvatorii caută 18 membri ai echipajului

Data actualizării: Data publicării:
salvatori caută supraviețutitori dupa ce o nava s-a scufundat
Un cargou s-a scufundat în Marea Chinei de Est, salvatorii caută 18 membri ai echipajului. FOTO: Profimedia Images

O navă de marfă s-a scufundat la sud-vest de arhipelagul nipon, în Marea Chinei de Est. Patru membri ai echipajului au fost salvați, dar alți 18 nu au fost găsiți, ei fiind căutați de garda de coastă a Japoniei.

"La ora 07.14 (marţi, 22.14 GMT), patru cetăţeni chinezi au fost salvaţi, dar încă îi căutăm pe ceilalţi 18 membri ai echipajului", a declarat un purtător de cuvânt al gărzii de coastă japoneze. La fața locului intervine un avion, iar două nave de salvare sunt în drum spre locul tragediei.

Nava de marfă, identificată de garda de coastă ca fiind Jin Tian, înregistrată în Hong Kong, a emis un SOS la orele 23.15, marţi, ora Japoniei (marţi, 14.15 GMT), potrivit gărzii de coastă japoneze.

cargo-japonia-profimedia1
Un cargou s-a scufundat în Marea Chinei de Est, salvatorii caută 18 membri ai echipajului. FOTO: Profimedia Images

Vasul se afla într-o zonă greu accesibilă, la aproximativ 110 kilometri vest de insulele Danjo, un micro-arhipelag îndepărtat şi nelocuit din sud-vestul Japoniei.

Naufragiul a avut loc într-un moment în care un val de frig loveşte o mare parte a Japoniei, iar temperaturile din timpul zilei pe unele dintre insulele din apropierea navei au fost de cel mult 3 grade Celsius.
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri