Video Un incendiu uriaș a fost provocat de deraierea unui tren cu substanțe periculoase în SUA

Data publicării:
Incendiu în Ohio după deraierea unui tren.
Deraierea trenului a provocat un incendiu uriaş. Foto: Captură video

Un incendiu uriaș a izbucnit în apropierea unui oraș din statul american Ohio după ce un tren despre care se crede că transporta materiale periculoase a deraiat, scrie CNN.

Nu au existat victime în urma deraiării, care a avut loc vineri noaptea, însă incendiul care a urmat a fost atât de puternic încât autorităţile au decis să evacueze toată populaţia din zonă, pe o rază de 1,6 kilometri.

De asemenea, locuitorii oraşului East Palestine, din apropiere, au fost avertizaţi să nu iasă din case până nu sunt anunţaţi că este sigur. Măsura afectează peste 5.000 de oameni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"În ceea ce priveşte calitatea aerului, nu sunt motive de alarmă. Mirosul vine de la foc, dar nu este afectată calitatea aerului", a declarat Trent Conaway, primarul localităţii.

Conaway a adăugat că este posibil ca trenul să fi transportat materiale periculoase, însă acest lucru trebuie confirmat.

Pentru stingerea flăcărilor au fost mobilizaţi pompieri din trei state - Pennsylvania, Ohio şi West Virginia.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri