Un om de afaceri din India a murit după ce a fost mușcat de șerpi veninoși. Iubita lui a planificat totul pentru a se răzbuna

Data publicării:
sarpe
Un om de afaceri în vârstă de 30 de ani, din India, a murit după ce a fost mușcat de șerpi veninoși. FOTO: Profimedia Images

Un om de afaceri în vârstă de 30 de ani, din India, a murit după ce a fost mușcat de șerpi veninoși. Iubita acestuia ar fi pus la cale un plan pentru a-l ucide, din cauză că o „abuza când era beat”, au transmis autoritățile, potrivit Insider.

Poliția a găsit cadavrul lui Ankit Chauhan pe 15 iulie, în interiorul unei mașini parcate pe marginea drumului, au transmis autoritățile, care inițial au crezut că bărbatul a murit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

În urma autopsiei, autoritățile au descoperit că bărbatul a murit din cauza veninului de șarpe, pe corpul acestuia fiind prezente două mușcături.

Cercetările au continuat și au fost descoperite în jurnalul de apeluri al iubitei acestuia un contact al unui crescător de șerpi. Ea l-ar fi plătit cu peste 1000.000 de dolari pentru a-l omorî pe omul de afaceri.

Potrivit The Economic Times, jurnalul de apeluri al iubitei bărbatului, Mahi Arya, a arătat că aceasta a fost în contact cu Ramesh Nath, un fermecător de șerpi stabilit în Uttar Pradesh, a declarat poliția. The Economic Times a relatat că Arya i-a plătit lui Nath 10.000 de rupii, adică 121,88 de dolari, pentru ca Chauhan să fie mușcat.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe suspect, iar în urma interogatoriului au descoperit că în poveste mai erau implicate alte trei persoane, care împreună cu iubita bărbatului au pus la cale un adevărat plan pentru a-l ucide. Motivul pentru gestul extrem al femeii ar fi faptul că omul de afaceri „o abuza când era beat”, mai transmis autoritățile.

„Probabil că l-au făcut să bea alcool sau o altă substanță care l-a făcut inconștient și apoi au pus o cobră pe el”, a declarat un oficial.

Cei cinci au fost acuzați de crimă, iar poliția continuă căutările pentru a-i prinde și pe ceilalți vinovați.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri