Un șofer de TIR a fost amendat în Spania pentru că se scărpina pe spate cu o furculită în timp ce conducea

Data actualizării: Data publicării:
furculita
Sursa foto: Profimedia Images

Un șofer de TIR din Spania a fost oprit și amendat de poliție pentru un motiv mai puțin obișnuit, scrie La Vanguardia. Deși majoritatea celor sancționați pe șosele sunt vinovați că au depășit viteza legală, au folosit telefonul mobil la volan, nu au purtat centura de siguranță sau multe alte motive prevăzute în codul rutier, din când în când apare un caz atipic.

În acest caz, bărbatul din Alcazar de San Juan aflat la volanul unui TIR care se deplasa pe ruta Sagunto-Pamplona a fost oprit și amendat după ce ar fi fost prins scărpinându-se pe spate cu o furculiță în timp în timpul deplasării.

FexsEPtWQAEvUR_
Sursa foto: https://www.lavanguardia.com/

El susține totuși că nu și-a luat privirea de la drum niciun moment, însă polițiștii spanioli nu l-au crezut și l-au amendat cu 240 de euro pentru neatenție la volan.

"Conduceam de câteva ore, iar deodată motocicleta de poliție a apărut de pe o breatea unde era ascunsă", a povestit șoferul pentru postul de radio Cadena Ser.

Pe amenda primită de la poliție se arată, pe lângă motivul sancțiunii - neatenție la volan, că șoferul se scărpina pe spate cu o furculiță, neglijând atenția pe care trebuia să o acorde traficului.

Povestea șoferului s-a viralizat pe internet datorită motivului neobișnuit, dar și faptului că polițistul l-a scris pe amendă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri