„Viktor, ești grozav!” Trump i-a trimis un cadou de împăcare lui Orban, după ce a spus că premierul ungar este „liderul Turciei”

Data publicării:
Viktor Orban cu o șapcă primită cadou de la Trump
În afară de numele lui Trump, șapca poartă mesajul „Viktor, ești grozav”, semnătura fostului președinte american și numerele 45 și 47. Captură foto: Twitter (X) / @PM_ViktorOrban

Prim-ministrul Ungariei Viktor Orban a comis-o din nou. La scurt timp după ce a fost fotografiat dând mâna cu Vladimir Putin, Orban s-a afișat miercuri cu o șapcă pe care Donald Trump a semnat-o, a inscripționat-o cu mesajul „Viktor, ești grozav” și i-a făcut-o cadou premierului maghiar, potrivit Politico.

„Uite ce a venit în poștă azi! Îți mulțumesc pentru sprijin, @realDonaldTrump!” a scris Orban pe Twitter (X) și a atașat o poză cu el purtând o șapcă roșie cu numele lui Trump scris cu litere mari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scris de mână pe cozoroc este mesajul „Viktor, ești grozav” și ceea pare a fi semnătura fostului președinte american. Pe părțile laterale sunt scrise numerele 45 și 47 – Trump a fost cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite și vrea să fie și al 47-lea.

Cadoul ar putea fi un mod prin care Donald Trump își cere scuze față de Orban, despre care a spus săptămâna aceasta că este „liderul Turciei”.

U.S.-WASHINGTON D.C.-TRUMP-HUNGARY-PM-MEETING
Donald Trump și Viktor Orban au o prietenie mai veche. Foto: Profimedia Images

Tovărășia dintre Orban și Trump a început acum mulți ani, fostul președinte american declarând despre premierul Ungariei că „a făcut o treabă minunată” și că este „respectat peste tot în Europa”.

Orban și-a atras critici dure luni după ce a comparat apartenența Ungariei la UE cu perioada de ocupație sovietică a țării sale. Iar cu o săptămâna mai înainte, Orban s-a pozat dând mâna cu Putin, aceasta fiind prima fotografie în care președintele rus dă mâna cu un lider UE de când Moscova a invadat Ucraina în februarie 2022.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri