O femeie din Giurgiu a fost sechestrată timp de 10 zile de iubitul ei. Bărbatul a fost reţinut

Data publicării:
O femeie stă rezemată de pat și plânge.
Foto: GettyImages

Un bărbat din Giurgiu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-ar fi sechestrat iubita timp de 10 zile. Mama femeii a fost cea care a anunţat Poliţia. Individul este cercetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar și pentru violență în familie, după ce şi-ar fi lovit iubita cu un corp dur, anunţă IPJ Giurgiu.

Timp de 10 zile, femeia de 33 de ani nu a avut voie să părăsească deloc locuinţa. A fost constant ameninţată, dar şi agresată fizic de concubinul ei, spun poliţiştii.

Pe 8 noiembrie, mama femeii s-a dus la Poliţie şi a anunţat că fiica ei este sechestrată la domiciliul bărbatului cu care are o relaţie.

"În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat o femeie, de 33 de ani, care a declarat faptul că, timp de aproximatv 10 zile, nu i-a fost permis să părăsească locuința, fiind amenințată și agresată fizic, de către concubinul său. Având în vedere aceste aspecte, pe numele bărbatului, polițiștii giurgiuveni au emis un ordin de protecție provizoriu.", se arată în comunicatul IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit şi că, în noaptea de 28-29 octombrie 2022, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu un corp dur. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri