O tânără din Reșița a fost răpită în plină stradă de fostul iubit. Femeia a reușit să sune la 112

Data publicării:
violenta domestica
Bărbatul, care se dădea drept polițist, ar fi răpit-o pe femeie în luna iulie de pe stradă și a dus-o într-o celulă improvizată. Foto: Guliver/Getty Images

O tânără de 19 ani din Reșița a fost răpită, luni după-amiază, de fostul iubit. Bărbatul a băgat-o cu forța într-o mașina condusă de o altă femeie, complice la răpire. Victima a reușit să sune la 112 înainte să îi fie luat telefonul, scrie Reșita.ro. Polițiștii au identificat coordonatele apelantei și au găsit-o pe femeie la peste 300 de kilometri distanță, în județul Cluj.

Totul s-a întâmplat luni, în jurul orei 15:50, pe o Calea Caransebeșului din municipiul Reșița. Tânăra de 19 ani se afla pe stradă, când fostul iubit a luat-o cu forța și a băgat-o într-un autoturism. Bărbatul de 28 de ani nu a acționat singur, ci cu ajutorul unei alte femei, de 31 de ani, care se afla la volan.

Din autoturismul în care era ținută captivă, victima a reușit să sune la 112 și să anunțe că a fost răpită, fără a putea preciza unde se află. Ulterior, femeia de la volan i-a luat telefonul cu forța.

În baza apelului la 112, polițiștii au reușit să dea de urma victimei și a răpitorilor ei, la aproximativ 330 de kilometri distanță. 

"Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, județul Cluj, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale”, a transmis IPJ Caraș-Severin pentru sursa citată.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia de 31 de ani, care i-a fost complice, a fost plasată, miercuri, sub control judiciar pentru 60 de zile pentru complicitate la lipsire de libertate, tâlhărie și alte violențe.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri