Profesor de informatică, reținut pentru că ar fi făcut sex cu o elevă. Mama fetei l-a dat pe mâna poliției

Data actualizării: Data publicării:
barbat si femeie se saruta
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un profesor de informatică din Gorj a fost reținut de polițiști pentru că ar fi făcut sex cu o elevă. Mama fetei a fost cea care i-a prins, anul trecut în decembrie, în timp ce întrețineau relații sexuale într-un apartament din Târgu Jiu. Bărbatul de 43 de ani predă informatica atât într-un liceu din Târgu Jiu, cât și la o școală din comuna natală a minorei, scrie Gazeta de Sud.

Cei doi ar fi fost surprinși în fapt chiar de către mama adolescentei, într-un apartament din Târgu Jiu. Pe 5 decembrie 2022, femeia a alertat autoritățile, iar IPJ Gorj a început imediat o anchetă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iulie-noiembrie 2022, fata de 16 ani, domiciliată în comuna Logrești, județul Gorj, ar fi întreținut, de bunăvoie, relații sexuale cu profesorul său de informatică.

Pentru că a făcut sex cu o minoră, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reținut marți pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale. Profesorul predă informatică atât într-un liceu din Târgu Jiu, cât și la o școală din comuna Logrești.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri