Ediţie limitată Suzuki Swift la preț promoțional

Data publicării:
suzuki

Constructorul japonez Suzuki a impresionat în vară prin prezentarea versiunii restilizate a lui Swift, dar niponii n-au stat să-şi savureze succesul, ci au purces de urgenţă la alte noutăţi. Chiar şi atunci când este în joc unul dintre modelele de abia lansate.

Se poate vorbi de o permanentă actualizare din punct de vedere tehnic, dar şi din cel al designului. În urmă cu doar câteva zile, cei de la Suzuki au lansat versiunea Swift 1,2 Special Edition, pentru caroseria cu 5 uşi şi transmisie manuală în cinci trepte.

Conform informaţiilor oficiale, aceasta este o continuare a modelului Swift 1,2 GLX, cu motor pe benzină de 94 CP, la care se adaugă următoarele echipamente: anvelope cu jante de aliaj pe 16 inci, pilot automat cu comenzi pe volan, geamuri electrice spate, geamuri cu tentă, oglinzi exterioare cu semnalizare şi proiectoare de ceaţă cu tehnologie LED.

Ca de fiecare dată în cazul modelelor sale, Suzuki încearcă să ne convingă şi acum de calităţile lui Swift, care tocmai a aflat că a bifat fără probleme cinci stele la testele de siguranţă de la EuroNCAP. Maşina este dotată din standard cu ESP şi şapte airbaguri, unul dintre acestea fiind destinat exclusiv pentru genunchii şoferului.

Preţul de vânzare recomandat de Suzuki România pentru Swift 1,2 litri Special Edition este de 11.200 euro, cu toate taxele incluse. Există însă şi o variantă mai ieftină în acest moment, deoarece importatorul român a anunţat ieftinirea vehicului cu peste 20 la sută pe termen limitat, preţul final fiind de nici 10 mii de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri