LA VOLAN. Ford Mondeo Vignale, echipare premium pe clasa medie

Data publicării:
ford

Până acum, Titanium era versiunea de top pe care o puteau alege potenţialii clienţi Mondeo în momentul în care îşi achiziţionau o maşină. Primind în plus şi denumirea Vignale, Ford a deconspirat ce anume vor primi cei care îşi vor dori pe viitor un Mondeo cu o echipare extrem de generoasă.

Conceptul are la exterior un spoiler nou, o grilă şi mânere cromate pentru uşi, în timp ce oglinzile laterale au carcase redesenate. Proiectoarele au primit tehnologie LED, iar jantele de 20 de inci au fost desenate special pentru conceptul Vignale, care a primit şi un logo specific.

La interior, Vignale presupune tapiţerie de piele pe scaune şi pe uşi, acelaşi material premium urmând să fie folosit şi pentru învelirea plânsei de bord, al consolei centrale şi al volanului.

Echiparea va aduce totodată conexiune la internet, facilitate care există în prezent doar pe maşinile din segment premium.

Conform celor de la Ford, însă, viitoarea echipare Vignale nu se va opri doar la Mondeo şi că cuprinde pe viitor şi alte modele, primele vizate fiind Edge şi S-Max.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri