LA VOLAN. Noul Hyundai i10 este disponibil și în România

Data publicării:
hyundai

Din această lună, micuţul Hyundai i10 este disponibil cu două motorizări, de 1 litru şi 1,25 litri, ambele pe benzină. Poate propulsoarele pot părea prea mici, dar noul i10 dispune şi de două variante de transmisie: manuală, cu cinci trepte, sau automată, cu patru rapoarte.

Faţă de fratele său cu cinci ani mai mare, noul i10 se laudă cu caracteristici şi dotări demne de segmentele superioare. Are comenzi pe volan, pilot automat, volan şi scaune încălzite, îmbrăcate în piele, sistem de asistenţă la pornirea din rampă, buton de pornire „Smart Key", faruri de zi cu tehnologie LED şi sistem de climatizare automată.

Pentru că cifra 5 pare să aibă o conotaţie magică în cazul noului Hyundai i10, eventualul cumpărător beneficiază de cinci ani garanţie fără limită de kilometri şi, în premieră pentru segmentul mini urban, de un pachet care include cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice gratuite.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri