Call of Duty Modern Warfare III e gata de acțiune. A apărut trailerul popularului joc și au fost date detalii depre lansare

Data publicării:
call of duty modern wafare III
Jocul va fi lansat pe 10 noiembrie, pe PC, PlayStation și Xbox. La butoanele dezvoltării este Sledgehammer Games, care a lucrat la Modern Warfare III original, cu creatorul seriei Infinity Ward. Sursa foto: captură YouTube

Activision a anunțat noul titlu Call of Duty joi seara, când a fost lansat și trailerul popularului joc. Modern Warfare III e gata de acțiune cu noi misiuni, un nou mod 3v3v3 și o actualizare a popularului joc secundar cu zombi, conform The Guardian.

La fel de bine cronometrată ca orice operațiune militară din viața reală, înainte de a începe toamna, Activision dezvăluie un nou titlu Call of Duty. Joi seara, compania a anunțat Modern Warfare III, cel mai recent (și ultimul?) din seria sa de shootere militare reimaginând trio-ul de titluri Modern Warfare de mare succes de la începutul anilor 2010.

Jocul va fi lansat pe 10 noiembrie, pe PC, PlayStation și Xbox. La butoanele dezvoltării este Sledgehammer Games, care a lucrat la Modern Warfare III original, cu creatorul seriei, Infinity Ward.

Acționând ca o continuare directă a noii versiuni Modern Warfare II de anul trecut, jocul îi va avea în prim plan pe dramaticul erou cu mustață John Price alături de Task Force 141 și pe Vladimir Makarov, în mare măsură Moriarty-ul ultranaționalismului rus. Modul campanie va include noi misiuni de luptă deschisă, care oferă jucătorilor diverse rute și opțiuni, în funcție de stilurile de joc preferate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru oferta multiplayer online, noul titlu va veni cu versiuni actualizate ale celor 16 hărți originale incluse în Modern Warfare II din 2009, precum și patru hărți de luptă mai mari pentru modurile Ground War și Invasion și un modul de luptă imens pentru război. Alte douăsprezece hărți sunt promise pentru după lansare. Există, de asemenea, un nou mod 3v3v3, cunoscut sub numele de Cutthroat, noi opțiuni de personalizare a armelor și ceva numit Tac Stance, o mecanică specială de mișcare pentru luptele tactice în apropiere.

Mai e de menționat că popularul mod de supraviețuire Zombies a revenit. Dezvoltat de Treyarch, jocul secundar primește cea mai mare hartă a lumii deschise, iar echipele cu mai mulți jucători vor putea acum să facă echipă pentru a învinge hoardele de strigoi și monștrii mai mari.

Call of Duty: Modern Warfare II a fost cel mai rapid vândut titlu din istoria seriei, depășind venituri de 1 miliard de dolari în 10 zile. Soarta succesorului său va fi, fără îndoială, urmărită cu mare interes de restul industriei, având în vedere încercarea continuă a Microsoft de a achiziționa Activision Blizzard, în ciuda rezistenței din partea Autorității pentru Concurență și Piețe din Marea Britanie. Soarta seriei Call of Duty și disponibilitatea sa continuă pe platforme care nu sunt deținute de Microsoft a fost un element cheie de îngrijorare pentru autoritățile de reglementare a pieței.

Pentru fani, totuși, totul este despre potențiala ultimă aventură a lui John Price, precum și despre un nou set de hărți online pe care să se lupte anul care vine.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri