Dispozitivul care ajută la slăbit stimulând creierul

Data publicării:
madius

Câţi oameni nu şi-au dorit măcar o dată să slăbească fără a face niciun fel de efort? O companie din Marea Britanie vine acum în sprijinul lor. A prezentat la Târgul Internaţional de Telefonie şi Comunicaţii din Barcelona un dispozitiv revoluţionar care îi poate ajuta să piardă kilograme prin stimularea creierului. Alte dispozitive care au atras atenţia la evenimentul din oraşul spaniol sunt robotul care percepe emoţiile şi zgarda inteligentă de localizare pentru căţei.

"Modius" este dispozitivul creat de britanici care promite să revoluţioneze slăbitul. Montat pe cap, acesta transmite creierului implusuri electrice care stimulează metabolismul.

Jason McKeoown, director Neurovalens: „Oamenii slăbesc într-o primă fază, apoi tind să stagneze şi devine dificil să mai dea jos kilograme, pentru că începe să crească apetitul. Am folosit tehnologia pentru a stimula acea zonă din creier şi dispozitivul "Modius" influenţează neinvaziv hipotalamus şi în cele din urmă face mai uşoară pierderea de kilograme.”

Dispozitivul trebuie purtat doar 60 de minute pe zi fie în repaos, fie în timpul unei activităţi. În plus, compania a creat şi o aplicaţie, unde rezultatele pot fi monitorizate. "Modius" costă 418 euro, iar cei care nu sunt convinşi de eficacitatea lui îl pot returna în cel mult trei luni de la achiziţie.

Pepper, robotul care citeşte emoţiile

Pepper este robotul care citeşte emoţiile oamenilor. Ştie să analizeze expresiile faciale, limbajul corporal şi cuvintele oamenilor şi îşi poate adapta comportamentul la cel al interlocutorului.

Nicolas Boudot, director SoftBank Robotics: „Pepper îşi foloseşte toţi senzorii, are cameră şi microfon, poate citi toate informaţiile despre starea ta şi, pentru că este conectat la Cloud, foloseşte conexiunea pentru a înţelege cum te simţi, dacă eşti fericit, trist, surprins. Ştie dacă vorbeşte cu un bărbat sau cu o femeie, îţi poate ghici vârsta, poate face recomandări corecte despre servicii şi produse.”

Haină inteligentă pentru câini

Iar o companie finlandeză a venit la Târgul Internaţional de Telefonie şi Comunicaţii din Barcelona cu o haină inteligentă pentru câini. Cu ajutorul a 6 senzori, aceasta colectează date despre pulsul, temperatura şi activitatea corpului animalelor. Informaţiile sunt transferate într-o aplicaţie instalată pe telefonul stăpânului pentru ca acesta să ştie în permanenţă cum se simte animalul de companie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Singurul animal din lume care supraviețuiește în spațiu. Poate fi fiert, îngheţat, iradiat și nu moare
Digi FM
Julia Roberts, spectaculoasă la brațul lui Biden, la o strângere de fonduri la care au participat și Clooney...
Pro FM
Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl". Și-a învățat gemenii cum să...
Film Now
Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. „Au inițiat un plan de salvare și au făcut scut în jurul...
Adevarul
Șeful Biroului Interpol din Republica Moldova, arestat pentru ștergerea datelor infractorilor urmăriți...
Newsweek
Care perioade nu sunt considerate contributive la recalcularea pensiei? Ce bani pierd pensionarii?
Digi FM
Imagini adorabile cu prinţul Louis, faimos pentru reacţiile amuzante din timpul marilor evenimente regale
Digi World
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai...
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Film Now
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la...
UTV
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o...