(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): putere și eleganță fără efort

Data actualizării: Data publicării:
digi_UX3402_01

Fiecare nouă generație Zenbook rafinează liniile de design care au consacrat încă de la început această serie remarcabilă de ultraportabile. Noul ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un produs inovator datorită capacului inspirat de măiestria Kintsugi și, totodată, un Zenbook inconfundabil datorită designului elegant, atemporal, care îți taie respirația.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel mai nou membru al familiei Zenbook, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402), duce mai departe spiritul Zen, fiind un produs îndrăzneț care împinge și mai departe limitele posibilului, atât când vine vorba de design, cât și atunci când ne referim strict la performanță și portabilitate, pentru că toate aceste puncte sunt esențiale într-un ultraportabil care nu face compromisuri.

Perfecțiune portabilă într-un design care îți taie respirația

Cântărind doar 1.39 kilograme și având o grosime de 16.9 mm, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) se distinge prin designul orientat către utilizator care se poate conecta rapid prin simpla atingere a butonului de pornire cu cititor de amprentă integrat.

Noile tastaturi și touchpad-uri ASUS ErgoSense și ASUS NumberPad 2.0, reproiectate pentru confort, facilitează și mai mult introducerea datelor, contribuind la crearea unei experiențe perfecte. Setul complet de porturi și componentele de ultimă generație fac posibile abordarea unor fluxuri de productivitate complexe, în orice situație, datorită portabilității excelente și autonomiei superioare de până la 18 ore.

Toate acestea sunt împachetate într-un design contemporan, sofisticat, cu un capac cu linii inspirate din arta japoneză a reparației obiectelor ceramice Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este disponibil în două culori superbe: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde care inspiră puritate, și Ponder Blue, o culoare care proiectează înțelepciune.

Un ecran OLED de poveste

Componenta care atrage privirile este cu siguranță ecranul de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), un panou cu margini foarte subțiri NanoEdge care oferă cu raport ecran-corp de 90%, contribuind la crearea acestui design compact.

Ecranul cu rezoluție 2880 x 1800 pixeli cu aspect vertical mărit la 16:10 este validat PANTONE din fabrică, garantând astfel că imaginile ultra-realiste sunt afișate cu culori precise, demne de pretențiile din mediile profesionale. Prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500 îți indică faptul că vei putea urmări filmele preferate la calitate cinematografică, lucru garantat și de acoperirea integrală a volumului de culoare DCI-P3, standardul utilizat la Hollywood.

Imaginile în mișcare frizează realitatea datorită ratei de împrospătare superioare de 90 Hz a ecranului și timpului de răspuns care a fost măsurat la doar 0.2 milisecunde.

Experiența multimedia este completată de sistemul audio certificat de experții de la Harman Kardon și amplificatorul Smart Amp care permite atingerea unui volum sonor de 3.5 ori mai ridicat, fără distorsiuni, atrăgând, astfel, și certificarea Dolby Atmos.

Productivitate fără efort

Nucleul care motorizează acest veritabil ultraportabil este cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, până la un puternic Intel Core i7, secondat de placa grafică Iris Xe, de până la 16 GB RAM LPDDR5 la viteza uluitoare de 4800 MHz și de o unitate de stocare NVMe Gen 4 care citește foarte rapid datele cu o viteză de până la 6500 MB/s.

Conectivității i s-a acordat foarte multă atenție, fiind esențială pentru un laptop, astfel încât vei putea beneficia de cele mai rapide transferuri fără fir grație compatibilității WiFi 6E. Perifericele rapide se pot conecta și ele la viteze de până la 40 Gbps printr-unul din conectorii Thunderbolt 4.0 cu mufă USB Type-C. Aceștia permit si încărcarea rapidă a bateriei până la 60% în doar 49 de minute, după scurgerea celor 18 ore de autonomie conferite de acumulatorul cu o capacitate de 75 Wh.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un ultraportabil remarcabil, un veritabil Zenbook, și te așteaptă chiar acum să îl achiziționezi din ASUS eShop România.

Și o mențiune la final: dacă decizi să participi în campania Părerea ta contează, tot ce ai de făcut este să publici o recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante și primești în mod gratuit un an de extindere a garanției produsului tău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri