(P) ASUS Zenbook 14 OLED: Construit pentru tine

Data actualizării: Data publicării:
Asus UM3402_3

Cu fiecare nouă generație, Zenbook revoluționează conceptul de ultraportabil, păstrând în același timp principiile care au consacrat această serie specială. ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) nu face excepție de la regulă, reușind să fie un produs inovator prin designul distinct cu linii inspirate de arta japoneză Kintsugi.

ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) este un laptop premium construit pe filosofia orientală Zen, un produs care împinge limitele din punct de vedere al esteticii, performanței și, bineînțeles, portabilității, fiind un laptop care nu face compromisuri la niciun capitol.

ASUS OLED: Magia culorilor oferită de un ecran revoluționar

Lucrul care te va surprinde de la prima privire este fără nicio îndoială ecranul cu diagonală de 14 inch care folosește tehnologia ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode). Panoul NanoEdge cu margini practic invizibile oferă un raport ecran-corp de 90%, creând, astfel, un design simplu, foarte minimalist. Rezoluția ridicată 2.8K și raportul de aspect 16:10 asigură o suprafață de lucru excepțională, ideală pentru fluxuri de lucru, creație sau divertisment.

Fiecare panou este validat PANTONE individual înainte de ieșirea din fabrică, garantând în acest fel o precizie deosebită a culorilor, ideală pentru utilizarea în mediile profesionale. Certificarea VESA DisplayHDR True Black 500 și capacitatea de a reda cele peste 1.07 miliarde de culori ale spectrului DCI-P3 transformă laptopul într-un adevărat cinematograf personal. Dacă îți plac filmele și serialele, le vei putea viziona la o calitate superioară, cu detalii incredibile și culori vii.

Scenele de acțiune, cu mișcări rapide, sunt afișate fără întreruperi, fiind avantajate de rata de împrospătare a imaginii de 90 Hz a ecranului și timpul de răspuns fulgerător de doar 0.2 milisecunde.

Sistemul audio certificat a fost realizat în colaborare cu inginerii de la Harman Kardon, iar amplificatorul Smart Amp completează perfect experiența acustică. Vei putea asculta muzică sau viziona filme cu un sunet clar, bogat în detalii, sistemul fiind certificat Dolby Atmos.

Design atent, eleganță minimalistă, nuanțe elegante

ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) întruchipează perfecțiunea portabilă, având o carcasă de doar 16.9 mm grosime și cu o greutate de doar 1.39 kg. Designul elegant și minimalist este orientat către nevoile utilizatului, oferindu-i acestuia o experiență intuitivă și confortabilă, fiind integrate funcționalități utile precum pornirea și autentificarea instantanee cu ajutorul senzorului de amprentă integrat în butonul de pornire.

ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) este plin de inovații, precum tastatura ASUS ErgoSense, regândită pentru o ergonomie superioară, și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0 care include un numpad virtual care face interacțiunea cu tehnologia mai naturală și mai intuitivă ca niciodată.

Arta face casă bună cu tehnologia prin designul modern și sofisticat inspirat din arta japoneză Kintsugi, simbolizând frumusețea care se găsește în orice imperfecțiune. Din punct de vedere al finisajului, poți alege din cele două culori distincte: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde pal care simbolizează puritatea, sau Ponder Blue, o nuanță mai închisă care te duce cu gândul la înțelepciune și introspecție.

Performanță fără compromisuri și multiple opțiuni de conectivitate

Creierul acestui ultraportabil senzațional este un procesor AMD Ryzen 7 7730U, un model cu 8 nuclee și 16 fire de execuție paralele, asistat de chipul grafic Radeon Graphics. Acesta este completat de de până la 16 GB RAM LPDDR4x ce rulează la 4266 MHz și o unitate de stocare ultra-rapidă PCI-E NVMe 3.0 x4 care citește datele cu o viteză amețitoare de până la 3500 MB/s.

Opțiunile de conectivitate sunt esențiale pentru un ultraportabil, iar Zenbook 14 OLED (UM3402) te va ține mereu conectat online cu ajutorul compatibilității cu cel mai nou standard fără fir WiFi 6E. Nu doar atât, dar poți conecta periferice super-rapide la viteze de până la 40 Gbps prin intermediul conectorilor Thunderbolt 4 cu mufă USB Type-C și Easy Charge. Aceștia permit și încărcarea foarte rapidă a bateriei care poate atinge nivelul de 60% în doar 49 de minute. Odată încărcat, acumulatorul cu capacitate de 75 Wh oferă o autonomie departe de priză de până la 18 ore, suficientă pentru a te bucura de o productivitate neîntreruptă.

Zenbook este ultraportabilul ideal pentru cei care doresc un dispozitiv puternic și versatil, combinând performanța excepțională cu o conectivitate totală. Cu o autonomie ridicată a bateriei și un design elegant, ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) este companionul ideal pentru profesioniștii care apreciază libertatea de a fi mereu conectați.

ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402) este un Zenbook veritabil care te așteaptă chiar acum să îl cumperi direct din ASUS eShop România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri