(P) ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402): un laptop conceput pentru educație

Data actualizării: Data publicării:
Asus B34002F_main picture

Mediul educațional vine cu o serie de exigențe suplimentare care necesită o nouă abordare atunci când trebuie dezvoltat un laptop care să permită o experiență de predare și de învățare fără cusur. Acest lucru devine evident când intri în contact pentru prima dată cu noul ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402), un laptop care te ajută să înveți mai bine, să te organizezi mai ușor și să te adaptezi în orice situație.

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) este un laptop conceput special pentru mediul educațional, care îți oferă performanță, flexibilitate, siguranță și puterea de a lucra sau învăța în mod flexibil, oriunde și oricând, fără efort.

Moduri de utilizare adaptate oricărei situații

Din punct de vedere al șasiului avem de-a face în cazul lui ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) cu un laptop 2-în-1 care se transformă rapid și ușor în tabletă, datorită ecranului tactil cu balama care se poate roti la 360 de grade. Astfel, poți folosi laptopul în modul normal, pentru a scrie și adnota documente, pentru a face prezentări sau naviga pe internet, dar și în modul tabletă, pentru a desena sau a lua notițe cu stiloul inclus care identifică 4096 de nivele de presiune distincte. Acesta poate fi utilizat fără pauză timp de 45 de secunde după o încărcare de doar 15 secunde.

Ecranul de tip IPS are o diagonală de 14 inch și o rezoluție Full HD, care vă oferă imagini clare și culori vii, oferind posibilitatea de a viziona simultan videoclipuri video împreună cu colegii de clasă, grație unghiurilor de vizibilitate largi.

Configurații pentru orice flux de învățare

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) este dotat cu procesoare Intel din generația a 12a, care vă asigură o viteză și o eficiență ridicate, putând rula mai multe aplicații simultan, fără a întâmpina încetiniri sau întreruperi deranjante. În funcție de necesități laptopul poate fi configurat cu până la 40 GB de memorie RAM și cu unități de stocare SSD până la 2 TB capacitate care nu sunt doar foarte fiabile, rezistând foarte bine la șocuri, dar și extrem de rapide, suportând standardul PCIe 4.0.

Setului complet de porturi i se alătură opțional un modul 4G care permite continuarea lecțiilor din orice locație. Indiferent de configurație, ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) ideal pentru a fi transportat cu ușurință în rucsac sau în geantă, cântărind doar 1.61 kg si măsurând aproximativ cât un caiet de notițe în format A4.

Caracteristici care vin în ajutorul profesorilor și elevilor

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) a fost proiectat pentru a rezista accidentelor de orice fel, fiind dotat cu o carcasă robustă cu durabilitate de grad militar, rezistentă la șocuri, praf și lichide.

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) este un laptop sigur și inteligent care oferă mai multe funcții de securitate și confort. Laptopul are un cititor de amprente de nivel enterprise integrat în butonul de pornire care permite autentificarea rapidă, ușoară și sigură.

De asemenea, laptopul este dotat cu o cameră web HD 720p cu scut fizic care permite protejarea intimității atunci când nu este folosită. Calitatea imaginii este îmbunătățită de tehnologia inovatoare de reducere a zgomotului video 3D (3DNR), capabilă să reducă cu până la 94% din zgomotul video aleatoriu care afectează în mod natural camera, în special când nivelul de lumină ambientală este unul scăzut.

Pentru sesiuni de învățare online clare, microfonul beneficiază de cea mai nouă tehnologie cu anulare a zgomotului de fundal, asistată de AI care elimină zgomotele de fundal deranjante.

Pentru a proteja suplimentar sănătatea elevilor și profesorilor, zona tastaturii, touchpad-ului și a sprijinului pentru palme a primit un tratament special antibacterian care inhibă cu 99% creșterea bacteriilor într-o perioadă de 24 de ore. Tratamentul ASUS Antibacterial Guard este, de asemenea, și foarte rezistent la soluțiile de curățare pe bază de alcool sau apă cu hipoclorit.

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) poate fi achiziționat de la partenerii ASUS sau direct din eShop ASUS România, fiind disponibil în mai multe configurații hardware.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri