(P) Promoții surpriză Back to School pentru laptopurile ASUS și ROG

Data actualizării: Data publicării:
Asus BTS_Digi24_Main picture

Pentru că ne aflăm în perioada promoțională Back to School, până pe data de 26 Septembrie poți profita de reduceri semnificative la cele mai populare laptopuri ASUS și ROG.

În campanie participă laptopuri din toate categoriile: subțiri și ușoare, elegante, convertibile 2-în-1, laptopuri pentru creatori și modele de gaming. Îți prezentăm în continuare câteva laptopuri ASUS și ROG pe care le vei putea achiziționa la preț redus în această perioadă.

ASUS Zenbook S 13 OLED (UM5302) este un laptop de numai 1 kilogram greutate, fiind un însoțitor elegant și puternic pe care nu îl simți în rucsac. Odată deschis, ecranul tactil OLED cu diagonală de 13.3 inch și rezoluție 2.8K te va întâmpina cu ale sale culori vii de o claritate remarcabilă până la luminozitatea maximă de 550 niți. În ciuda dimensiunilor scăzute, te vei bucura de performanță completă grație procesorul puternic și eficient AMD Ryzen 7 6800U, însoțit de 16 GB de RAM și o unitate de stocare rapidă NVMe PCI-E Gen 4.

Cei care își doresc un spațiu de lucru care rivalizează cu cel oferit de un desktop, dar fără a face compromisuri la capitolul portabilitate, vor alege ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582), un laptop cu dimensiunile de 15.6 inch care te va răsfăța nu cu unul, ci cu două ecrane cu rezoluție 4K și componente performante constând dintr-un procesor Intel Core i9-12900H cu 14 nuclee și 20 de fire de execuție, căruia i se alătură o placă video NVIDIA GeForce RTX 3070Ti capabilă să ruleze aplicații 3D solicitante, fără efort.

Când tot ce îți dorești este să finalizezi fluxurile de lucru sau învățare, un laptop precum ASUS Vivobook 16X (K3604) este fix ceea ce îți trebuie. Ecranul de 16 inch cu aspect 16:10 oferă suficient spațiu de lucru pentru a beneficia de performanța oferită de procesorul Intel Core i7-1260P cu 12 nuclee și 16 fire de execuție, iar dimensiunile compacte ale șasiului îl fac ușor de transportat oriunde.

Dacă ai nevoie de performanță sporită, atunci îți recomandăm ASUS Vivobook Pro 16X OLED (M6501) care face saltul la afișaj 2.8K OLED cu rată de împrospătare a imaginilor la 120 Hz, dotat cu procesorul AMD Ryzen 9 6900HX și placa video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 capabilă să ruleze nu doar aplicații 3D, dar și cele mai populare jocuri ale momentului.

Dacă ești adeptul flexibilității, atunci cu siguranță nu trebuie să ratezi laptopul ASUS Vivobook S 14 Flip OLED (TP3402), un laptop foarte adaptabil datorită ecranului tactil de 14 inch OLED și rezoluție 2.8K la 90 Hz ce poate fi rabatat până la un unghi de 360 de grade, facilitând, astfel, găsirea poziției ideale, indiferent de scenariul de utilizare.

ROG Strix G16 (G614) este alegerea celor care doresc un design îndrăzneț cu elemente de iluminare RGB care pot fi personalizate după bunul plac. Aspectul nu este singurul lucru care contează la un laptop de gaming, de aceea trebuie menționată și selecția de componente de ultimă generație: un procesor Intel Core i9 din generația 13, o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4050 și o unitate rapidă PCI-E Gen 4. Ecranul este, însă, cel care te va surprinde cu siguranță, fiind vorba de un panou Nebula Display cu rezoluție QHD+, luminozitate de 500 niți și rată de refresh de 240 Hz.

ROG Strix G17 (G713) oferă o combinație surprinzătoare de performanță și eficiență, grație procesorului AMD Ryzen 9 7945HX cu 16 nuclee și 32 de fire de execuție, căruia i se alătură un chip grafic NVIDIA GeForce RTX 4070 care suportă cele mai recente tehnologii de reconstrucție a imaginilor și trasare a razelor de lumină, detalii vizuale de care te vei putea bucura din plin datorită ecranului cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție fină WQHD și rată de împrospătare fluentă de 240 Hz.

Campania ASUS Back to School se desfășoară în eShop ASUS România până pe 26 septembrie, iar produsele sunt livrate gratuit pe teritoriul României, indiferent de valoarea comenzii. Stocurile produselor promoționale sunt limitate, așa că îți recomandăm să nu amâni achiziția unui nou laptop. Cei de la ASUS îți stau la dispoziție pentru detalii suplimentare despre produse care să te ajute să iei cea mai bună decizie de achiziție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri