(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță și rafinament, performanță și flexibilitate

Data publicării:
UX3402_3

Așa cum ne-a obișnuit deja seria Zenbook, modelul ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este încă un produs inovator, o capodoperă de design cu linii elegante, moderne și, în același timp, atemporale. Sub carcasa inspirată de arta Kintsugi a reparației obiectelor ceramice se ascunde un produs orientat către utilizator ce integrează cele mai noi tehnologii și un ecran tactil OLED ce oferă imagini perfecte, cu detalii ideale.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este ultraportabilul care nu face niciun compromis, fiind un produs inovator ce redefinește standardele de estetică, dar și de performanță compactă. Construit pe principiile filosofiei orientale Zen, este companionul perfect pentru cei care au nevoie de un instrument de lucru sau pentru relaxare pe care se pot baza oriunde s-ar afla.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ASUS OLED: reproduce fiecare detaliu perfect

Ecranul de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode) dispune de un panou NanoEdge cu margini aproape invizibile, asigurând un raport ecran-corp de 90%, contribuind la aspectul compact și minimalist al dispozitivului. Rezoluția 2.8K și raportul de aspect 16:10 oferă o suprafață de lucru surprinzător de mare pentru un dispozitiv atât de compact.

Validarea PANTONE de care beneficiază fiecare ecran la ieșirea din fabrică garantează o precizie excepțională a culorilor, în timp ce certificarea VESA DisplayHDR True Black 500 și capacitatea de a reda peste 1.07 miliarde de culori ale spațiului DCI-P3 asigură o experiență cinematografică cum nu ai mai întâlnit. La acestea se adaugă rata de împrospătare a ecranului de 90 Hz și timpul de răspuns practic instantaneu de 0.2 milisecunde care fac ca imaginile în mișcare să fie afișate fără artefacte vizuale deranjante.

Experiența multimedia uimitoare este completată de prezența unui sistem audio certificat de Harman Kardon și de un amplificatorul Smart Amp care permite atingerea unui volum sonor cu 350% mai ridicat, fără distorsiuni, certificat Dolby Atmos.

Portabilitate completă, productivitate fără compromisuri

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402), cu o greutate de doar 1.39 kilograme și grosime de doar 16.9 mm, este un laptop extrem de compact, cu un aspect elegant care se datorează în principal designului minimalist, dar sofisticat. Capacul laptopului este inspirat din arta japoneză Kintsugi și poți alege între două culori elegante potrivite personalității tale: Aqua Celadon, un verde pal care simbolizează puritatea și claritate, sau Ponder Blue care sugerează înțelepciune și introspecție.

Designul minimalist însă nu a împiedicat ASUS să înglobeze tehnologii de ultimă oră care să ofere o experiență fluidă, fără întreruperi supărătoare. Autentificarea rapidă și securizată este posibilă prin simpla atingere a senzorului de amprentă camuflat în butonul de pornire. Interacțiunea umană cu tehnologia este ridicată la următorul nivel și de tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, reproiectate pentru confort sporit.

Performanțe fără efort, conectivitate fără limite

Zenbook 14 OLED este pregătit să facă față cu ușurință oricăror provocări datorită procesoarelor Intel Core i7 de generația a 12-a, integrării a până la 16 GB RAM LPDDR5 și graficii Intel Iris Xe. SSD-urile ultrarapide PCI-E NVMe 4.0 x4 asigură acces instantaneu la date cu o viteză amețitoare de până la 6500 MB/s.

Un aspect important pentru un ultraportabil pe care să-l poți folosi oriunde te-ai afla este conectivitatea rapidă, iar Zenbook îndeplinește această cerință cu transferuri wireless prompte prin WiFi 6E și conectorii Thunderbolt 4 cu USB Type-C Easy Charge, permitând astfel încărcarea rapidă a bateriei până la 60% în doar 49 de minute. Porturile HDMI și USB 3.2 Gen 2 Type-A și cititorul de carduri microSD, completează această listă, iar conectorul audio jack combo este ideal pentru conferințe sau redare de conținut multimedia.

Un aspect demn de menționat este autonomia bateriei de 75 Wh care susține laptopul activ pentru până la 18 ore de utilizare intensă fără să fie nevoie să-l conectezi la priză.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un veritabil membru al familiei Zenbook și poate fi achiziționat direct din ASUS eShop România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri