(P) ROG Ally: cea mai rapidă consolă portabilă

Data actualizării: Data publicării:
ROG Ally_1

ROG Ally este o consolă de jocuri portabilă, dar cu performanțe fără egal datorită procesoarelor AMD Ryzen Z1 și Z1 Extreme care sunt capabile de gaming AAA la rezoluție Full HD în jocuri compatibile cu sistemul de operare Windows 11.

Ești pasionat de jocuri și vrei să le ai la îndemână oriunde și oricând? ROG Ally este un cadou excelent de Crăciun, companionul potrivit care te va impresiona cu performanța și flexibilitatea sa, oferindu-ți o experiență cum nu ai mai văzut la o consolă portabilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joacă-te toate jocurile pe care le iubești la rezoluție Full HD

Deși vorbim de o consolă portabilă, noua ROG Ally îți oferă performanțe impresionante și o experiență de joc imersivă, oriunde te afli și indiferent ce fel de jocuri preferi, având sistemul de operare Windows 11 preinstalat. Cu un procesor AMD Ryzen din seria Z1 și o grafică bazată pe RDNA 3, ROG Ally poate rula orice joc compatibil Windows 11 la rezoluție Full HD, fără a compromite fluiditatea sau calitatea imaginii.

Nu în ultimul rând, ecranul tactil IPS de 7 inch cu rată de împrospătare de 120 Hz și suport FreeSync Premium îți oferă o experiență vizuală excelentă fără sacadări ale imaginii în timpul jocului.

Cu un design ergonomic și o greutate de doar 608 grame, ROG Ally este companionul perfect pentru a te juca în deplasare, dar și dacă vrei să o conectezi la un televizor pentru o experiență tip consolă de sufragerie. Iar prin conectarea unei plăci video externe ROG XG Mobile echipată cu un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090, poți atinge un nivel de performanță comparabil cu un computer.

Designul ergonomic al consolei pune toate butoanele la îndemâna jucătorilor, oferind o manevrabilitate excelentă și facilitând navigarea cu Windows, împreună cu opțiunea de a utiliza ecranul tactil. În plus, datorită aplicației ROG Armoury Crate SE, o ediție special dezvoltată pentru Ally, poți personaliza setările de joc, iluminarea Aura Sync și funcțiile butoanelor după bunul tău plac.

Format compact, performanțe care te vor surprinde

Deși vorbim de un gadget compact, procesorul AMD Ryzen din seria Z1, o adevărată bijuterie a tehnologiei, face din ROG Ally un instrument care îți oferă o performanță de neegalat în gaming. Cu 8 nuclee și 16 fire de execuție în varianta Z1 Extreme și 6C/12T în varianta Z1, acest procesor poate rula orice joc, de la cele AAA până la cele indie, fără să se încălzească sau să afișeze imagini sacadate. Și nu doar atât, dar oferă și o grafică RDNA 3 cu 12 unități de calcul (4 CU pentru Z1) și 4 care îți permite să activezi toate detaliile și efectele vizuale pe care le dorești. ROG Ally dispune și de 16 GB de memorie RAM LPDDR5 la 6400 MHz, plus 512 GB de spațiu de stocare intern, suficiente pentru a instala și juca orice titlu din vasta bibliotecă de jocuri compatibile cu Windows 11. În plus, spațiul de stocare poate fi extins prin folosirea de carduri microSD UHS-II.

ROG Ally este consola portabilă care îți oferă libertatea și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te distra oriunde și oricând fără să-ți faci griji pentru încălzirea componentelor. ROG Ally este dotată cu un sistem de răcire inovator numit Zero Gravity care constă în două ventilatoare și un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune ridicat. Acest sistem funcționează în orice orientare a consolei și asigură o disipare eficientă a căldurii, indiferent de stilul tău de joc și de puterea cu care configurezi APU-ul AMD, valoarea maximă fiind de 30 Watti.

La achiziționarea consolei ROG Ally (RC71L) vei primi și o versiune de probă a Xbox Game Pass care îți oferă acces la o bibliotecă vastă de titluri pentru toate gusturile, poți juca în mod gratuit timp de 90 de zile.

ROG Ally este disponibil la prețuri speciale în luna decembrie, prin partenerii autorizați ASUS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri