(P) ROG Ally: o adevărată mașină de jocuri portabilă

Data actualizării: Data publicării:
digi 24 - ROG Ally _01

ROG anunță lansarea lui ROG Ally, o consolă de jocuri portabilă revoluționară capabilă de gaming AAA la rezoluție Full HD, un dispozitiv portabil incredibil de puternic bazat pe procesorul AMD Ryzen Z1 Extreme destinat jocurilor compatibile cu sistemul de operare Windows 11.

Dacă ești un pasionat de gaming și îți dorești o consolă portabilă care să îți ofere performanță și flexibilitate atunci când călătorești, atunci ar trebui să iei în considerare noul ROG Ally, un produs inovator extrem de capabil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joacă-te toate jocurile preferate la rezoluție Full HD

Noul ROG Ally este o consolă de gaming aparte, având sistemul de operare Windows 11 preinstalat. Astfel, te poți bucura de o performanță impresionantă și o experiență de joc imersivă, oriunde te afli și indiferent ce fel de jocuri preferi. Cu un procesor AMD Ryzen din seria Z1 Extreme și o grafică bazată pe RDNA 3, ROG Ally poate rula orice joc compatibil Windows 11 la rezoluție Full HD, fără a compromite fluiditatea sau calitatea imaginii.

La acest lucru contribuie, fără îndoială, și ecranul tactil de 7 inch cu tehnologie IPS cu rată de împrospătare de 120 Hz și suport FreeSync Premium, asigurând o vizualizare clară și fără întreruperi deranjante în miezul acțiunii.

Designul ergonomic și carcasa extrem de ușoară a consolei de doar 608 grame le permit jucătorilor să se bucure de ore întregi de distracție, fie că se joacă în aer liber, fie că se conectează la un televizor pentru o experiență de gaming pe un ecran mare sau la o placă video externă ROG XG Mobile ce poate fi dotată cu un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090, dezlănțuind, astfel, un nivel nou de performanță.

De asemenea, aplicația ROG Armoury Crate SE, o ediție special dezvoltată pentru Ally, permite personalizarea setărilor de joc, a iluminării Aura Sync și a funcțiilor butoanelor. Designul ergonomic al consolei pune toate butoanele la îndemâna jucătorilor, oferind o manevrabilitate excelentă și facilitând navigarea pe desktop-ul Windows, împreună cu opțiunea de a utiliza ecranul tactil.

Performanțe de top în format compact

ROG Ally este echipată cu un procesor AMD Ryzen din seria Z1, o soluție special creată pentru dispozitivele portabile de gaming, construită pe arhitectura Zen 4 cu grafică RDNA 3 cu 12 unități de calcul. Acest procesor cu 8 nuclee și 16 fire de execuție oferă o performanță ridicată în jocuri. Puterea de calcul de 8.6 teraflopi este suficientă pentru a rula fără probleme atât titluri AAA, cât și indie. Procesorul este ajutat de 16 GB de memorie RAM LPDDR5 la 6400 MHz și dispune de 512 GB de spațiu de stocare. Acest spațiu poate fi extins folosind carduri microSD UHS-II, dacă este necesar.

ROG Ally este consola portabilă ideală pentru pasionații de gaming care vor să se bucure de libertatea și flexibilitatea oferite de Windows 11, fără a face compromisuri în ceea ce privește detaliile pe care le poți activa în jocuri sau titlurile pe care le pot instala și rula.

Pentru a menține o temperatură optimă a componentelor, ROG Ally dispune de un sistem de răcire inovator numit Zero Gravity care constă în două ventilatoare și un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune ridicat. Sistemul de răcire funcționează în orice orientare a consolei, asigurând o disipare eficientă a căldurii, indiferent de stilul tău de joc și de puterea cu care configurezi APU-ul AMD, valoarea maximă fiind de 30 Watti.

ROG Ally (RC71L) vine cu o versiune de probă de 90 de zile a Xbox Game Pass, oferindu-ți acces la o bibliotecă vastă de titluri pentru toate gusturile pe care le poți instala și juca în mod gratuit.

Noul ROG Ally este disponibil prin partenerii ASUS și poate fi comandat direct din eShop ASUS România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri