Ce aduce nou Optimus G pe piața foarte competitivă a smartphone-urilor

Data publicării:
2403optimus-56551

Optimus G este primul smartphone care încorporează noul procesor Snapdragon S4 Pro Quad-Core, despre care se speculează ca este cu 30% mai rapid decât un quad-core normal.

LG folosește un display HD IPS Plus Real, cu o rezoluție de 1280 x 768 pe un ecran de 4.7 inci. De asemenea, ecranul este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi, numită Gorilla Glass 2.

LG s-a lăudat cu bateria de 2.100 de miliamperi, creată special pentru Optimus G, care va fi cu 5 sau 6% mai performată decât alte baterii de aceleași dimensiuni, susține LG.

Pe lângă specificațiile de hardware de top, LG aduce și câteva inovații de software. Optimus G va utiliza sistemul de operare Android 4.1 Jellybean. Prima și cea mai interesantă funcționalitate adusă noului LG este opțiunea Qslide. Aceasta permite utilizatorilor să reducă din opacitatea unei aplicații, pentru a putea scrie un mesaj în timp ce în fundal rulează un clip video, de exemplu. O altă funcție este QuickMemo, prin care un utilizator poate desena pe ecran și să trimită poza ecranului cuiva, ca atașament sau link.

De asemenea, opțiunea LiveZooming permite mărirea imaginii în timp real, de până la de cinci ori. Și nu în ultimul rând, există opțiunea Dual Screen, Dual play, care oferă posibilitatea de a vizualiza aceeași imagine pe televizor cât și pe smartphone. Sau chiar să folosească televizorul pentru a afișa altceva decât ceea ce este pe ecranul smartphone-ului.

Optimus G vine cu o cameră Genius încorporată, cu obturatorul inteligent care își ajustează viteza pentru a capta imagini clare, datorită faptului că detectează instabilitatea camerei și mișcarea obiectului. Prin funcția Time Catch, camera Genius realizează cinci poze chiar înainte de a declanșa obturatorul.

LG Optimus G este disponibil acum în Romania și poate fi achiziționat doar din rețeaua Orange.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri