Eşecul iPhone X afectează Samsung

Data publicării:
iphonex

Chiar dacă se duelează pe piaţa telefoanelor inteligente, Samsung nu se bucură de fiecare dată când competitorul Apple are probleme. Sud-coreenii, care produc ecrane OLED pentru modelul iPhone X, caută să găsească alţi clienţi după ce Apple ar putea să reducă producţia celui mai nou model al său.

Samsung a rămas pe stoc cu foarte multe astfel de ecrane şi nu mai are ce să facă cu ele. Presa susţine că, din cauza vânzărilor slabe de iPhone X, Apple va decide să reducă la jumătate producția acestui model. Or, Samsung fabricase ecrane OLED bazându-se tocmai pe cererea venită din partea americanilor.

Samsung estima că va livra aproximativ 200 de milioane de unităţi anul acesta, iar sud-coreenii se aşteptau ca şi alţi producători să prefere acest tip de ecran, dar din cauza preţului ridicat, aceştia preferă să rămână tot la ecrane LCD. În plus, surse din piaţă susţin că, pentru următorul model, Apple ar putea cumpăra ecrane OLED de la LG.

Capacitatea de producţie a acestei companii este, într-adevăr, mai mică decât cea a Samsung, dar, dacă lucrurile nu se îndreaptă, Apple nici nu ar avea nevoie de mai mult.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri