Revoluția comunicării și inovației: Era Galaxy S24 și noile frontiere ale AI

Data actualizării: Data publicării:
galaxy-s24ultra-titaniumgray-note-assist Articol susținut de Samsung

Suntem într-o perioadă de inovație accelerată de noua tehnologie AI, în care utilizatorul comunică fără bariere de limbaj cu ajutorul unor extensii. Convorbirile telefonice pot fi traduse în timp real, chiar și fără acces la o rețea mobilă de internet, iar dialogurile directe la fața locului pot fi traduse în limbile vorbitorilor cu ajutorul funcției „Interpreter”. „Chat assist” este funcția care ajută utilizatorii să traducă orice alte texte din mesaje, mailuri sau aplicații, în limba lor maternă.

La 2.0 Gadget, emisiunea care aduce telespectatorilor informații despre cele mai noi lansări din lumea digitală, a științei și tehnologiei, Alin Pătrășcanu, product trainer mobile experience Samsung România, a prezentat principalele noutăți aduse de dispozitivul mobil Galaxy S24, invitat în cadrul acestei emisiuni.

Noua serie de telefoane mobile Galaxy S24 oferă și o experiență creativă pentru utilizatori. Note assist poate formata, traduce, sumariza sau corecta ortografic documentele, iar funcția AI poate genera 5 versuni în care textul poate fi reformulat și poate crea automat coperte pentru folderele în care sunt stocate aceste documente.

Pentru pasionații de fotografie, sistemul de operare cu AI incorporat oferă mai multe sugestii de editare, de la eliminarea umbrelor la colorizarea fotografiilor alb-negru. Iar căutarea inteligentă pe baza fotografiilor este acum posibilă cu ajutorul unor gesturi de selecție foarte ușor de utilizat.

Seria Galaxy S24 oferă asigurări de securitate și a versunilor Android timp de 7 ani de zile. Securizarea documentelor sau a accesibilității pentru rețelele Wi-Fi este acum mai ușor de realizat de către uitilizatori. Inteligența artificială intervine chiar și în tiparul de utilizare a bateriei, analizând comportamentul de consum și oferind opțiuni de optimizare a culorilor și luminozității ecranului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri