Gadget 2.0: „Jucăriile” tehnologice care ne-au încântat în 2012

Data publicării:
20121226 20gadget-40549

Unul dintre cele mai căutate cadouri tehnologice din acest an a fost camera de aventură GoPro Hero 2 HD. Pentru amatorii de schi, snowboard, mers cu bicicleta sau orice activitate în aer liber, camera GoPro este cadoul perfect, deoarece îţi permite să îţi înregistrezi aventurile din punctul tău de vedere. Camera poate fi montată pe cap, pe parbrizul maşinii, pe schiuri şamd şi este rezistentă la şoc şi la apă.

Sistemele audio de la iHome sunt o dorinţă recurentă. Docking-station-urile care îţi permit să îţi transformi iPhone-ul sau iPod-ul într-un ceas deşteptător stilat care să te trezească pe muzica ta preferată au fost o opţiune îmbrăţişată de mulţi.

Dintre consolele de jocuri, setul Kinect pentru XBOX a fost cel mai bine vandut si a detronat celebrele wii şi playstation. La capitolul tablete, Kindle Fire HD continuă tradiţia Amazon din anii trecuţi şi rămâne cel mai bine vândut device mobil al sezonului. Pretul deosebit de atractiv şi accesul la întregul conţinut Amazon au ajutat tableta Fire să se detaşeze uşor de competitori.

Pentru cei care şi-au dorit un nou smartphone de Crăciun, se pare că Samsung Galaxy S3 a reprezentat cea mai bună opţiune, aducând telefoanele cu Android şi mai aproape de Apple în lupta pentru supremaţie.

Iar pentru norocoşii care au primit un nou televizor, smartTV-urile de 32 de inci de la Samsung au fost cele mai cumpărate sisteme video ale sezonului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri