METEO. Zone cu temperaturi de vară

Data publicării:
toamna vreme veverita
Foto: Guliver/GettyImages

Vremea dă semne de schimbare din nou. Aversele au fost puţine în ultimele 24 de ore, iar temperaturile par să crească, deşi ne îndreptăm cu paşi repezi spre sfârşitul lunii.

Vremea va deveni frumoasă în cea mai mare parte a ţării, iar stropii de ploaie vor mai apărea doar pe la munte şi prin sud. Vântul va continua să fie activ atât în zonele înalte, cât şi în regiunile estice. Temperaturile vor mai creşte puţin, iar maximele zilei vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade Celsius.

Cu cât ne apropiem de finalul lunii septembrie, cu atât vremea devine mai frumoasă şi mai caldă.

Soarele va străluci în toate regiunile ţării, iar şanse de ploaie vor apărea miercuri noaptea în extremitatea de nord şi în Carpaţii Orientali. Temperaturile vor continua să crească de la o zi la alta şi vor trece de 25 de grade, pragul unei zile de vară, în zonele de câmpie, iar vineri vor urca chiar până la 28 de grade Celsius.

Ploile vor mai apărea pe suprafeţe restrânse la munte, în special în Carpaţii Meridionali şi Orientali. Vântul se va intensifica pe creste, iar temperaturile vor creşte treptat şi vor ajunge la 13 grade Celsius la Stâna de Vale. În schimb, la noapte, în despresiuni vor fi valori apropiate de zero grade şi se va forma bruma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri