Bat tot în amicale

Data publicării:
sport 20csm-47852

Ultimul test câştigat de CSM Oradea la Satu Mare, scor 39-31, confirmă forma bună pe care o traversează. Cel mai jucător al echipei pregătite de Sebi Tudor a fost din nou golgheterul echipei, Alexandru Farcaş, autor a 12 goluri.

„Băieţii au respectat tema meciului amical şi cu un rezultat pozitiv pot spune, aşa, că am fost mulţumit de tema pe care le-am impus-o, şi am câştigat. A fost o victorie de moral”, a declarat antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor.

Fosta prim divizionară CSM Satu Mare nu a reuşit să ţină pasul cu Oradea însă antrenorul orădenilor este convins că sătmărenii, întăriţi serios în această perioadă, vor avea un cuvânt de spus în seria de vest a Divizie A.

„O echipă la fel, tânără ca şi noi, proaspăt întărită cu doi jucători, un jucător împrumutat de la Minaur Baia Mare şi cu un jucător adus de la Sânnicolau care a fost şi la noi în probe de joc, un coordonator. O echipă care poate să emită pretenţii”, a mai spus Tudor.

CSM Oradea va mai disputa două jocuri de verificare până la reluarea campionatului, pe 15 şi16 februarie, la Satu Mare cu echipa locală CSM şi cu Nyíregyháza.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri