Calculele calificării pentru roș-albaștri. Steaua – Stuttgart, ora 22.05, DigiSport 1

Data publicării:
5426315 20mediafax 20foto 20laurentiu 20mich-34715

Elevii lui Reghecampf au șanse mari să se califice, dar există și un scenariu sumbru, care i-ar putea scoate de tot din Europa.

VARIANTA 1

Steaua nu pierde cu Stuttgart

Indiferent dacă se imune sau face egal Steaua își asigură matematic calificarea, de pe primul loc, în primăvara Europa League, fără să mai stea la mâna altor rezultate. Ar fi prima oară când Steaua ar avea o astfel de realizare de când s-a înființat Europa League.

VARIANTA 2

Steaua pierde cu Stuttgart, Copenhaga nu bate la Molde

Chiar și în ascest scenariu, Steaua se califică mai departe, dar va trebui să aștepte și ultima etapă din grupă pentru a vedea dacă o va face de pe primul loc sau nu.

VARIANTA 3

Steaua pierde cu Stuttgart și Copenhaga câștigă la Molde

Este varianta cea mai dificilă pentru trupa lui Reghecampf. Steaua ar fi obligată să plece cu punct/puncte de la Copenhaga, din ultima rundă, pentru că este lesne de înțeles că Stuttgart va câștiga cu Molde, care va fi ieșită complet din cursă.

Roș-albaștrii se pot califica și dacă pierd la Copenhaga, dar nu la o diferență mai mare de două goluri. în caz contrar, vor merge danezii. Dacă scorul va fi 1-0 pentru gazde, atunci se va egala scorul general (a fost 1-0 la București) și atunci avantajul ar fi tot de partea noastră, datorită golaverajului. În acest moment, Steaua are un avans de șase goluri.

ECHIPE PROBABILE

Steaua: Tătărușanu - Szukala, Chiricheș, Gardoș - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase Rezerve: Stanca - Filip, Martinovic, Pârvulescu, Prepeliță, M. Costea, Ad. Rocha Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Vfb Stuttgart: Ulreich - Sakai, Rudiger, Rodriguez, Molinaro - Kvist - Harnik, Gentner, Kuzmanovic, Traore - Ibisevic Rezerve: Ziegler - Rocker, Mamadou Bah, Boka, Holzhauser, Hajnal, Okazaki Antrenor: Bruno Labadia

Arbitru: Michael Koukoulakis (Grecia)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri