Favoriţi, dar precauţi. Steaua - Legia Varşovia, mâine, de la 21.45, pe Digi Sport 1

Data publicării:
REGHECAMPF 5464843-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Împotriva Legiei Varşovia, Steaua joacă unul dintre cele mai importante meciuri ale sale din ultimii ani. Roş-albaştrii sunt favoriţi pe hârtie, însă Laurenţiu Reghecampf îi avertizează pe elevii săi că nu va fi uşor.

„Eu consider că se întâlnesc două echipe care își doresc foarte mult să ajungă în grupe. Șansele sunt egale, întâlnim o echipă foarte bună și vreau să respectăm acest lucru”, spune antrenorul stelist.

Chiar dacă Steaua este neînvinsă în cele opt meciuri disputate în acest sezon, tensiunea este foarte mare în lotul roşalbaştrilor. La ultimul antrenament din Ghencea, L. Reghecampf l-a trimis la vestiare pe Iasmin Latovlevici, pe motive disciplinare.

A fost un gest sau un lucru pe care el l-a facut, iar pentru acest lucru a fost pedepsit. S-a terminat antrenamentul, am avut o disuție cu el. Mâine, lucrurile vor fi altfel. Eu țin foarte mult la disciplină, țin foarte mult la respect”, a explicat Laurențiu Reghecampf.

În afara campioanei Poloniei, un alt adversar pentru roş-albaştri va fi gazonul de pe Arena Naţională, care nu e în cea mai bună stare, dar steliştii nu se arată deranjaţi.

„Gazonul a fost și mai prost decât acum, nu arată extraordinar de bine, dar nu e chiar rău. Teoretic, e ultima dată când mai jucăm pe gazonul ăsta”, spune Mihai Stoica, managerul general al Stelei.

În meciul cu Legia, atacul Stelei va fi condus de italianul Federico Piovaccari.

„Eu cred că Piovaccari este pregătit să facă față tuturor meciurilor pe care noi le avem de disputat”, este de părere Laurențiu Reghcampf.

Meciul Steaua - Legia Varşovia, din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi transmis de Digi Sport 1 mâine seară, de la ora 21.45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri