FC Bihor şi Pană s-au înţeles până la vară

Data publicării:
sport 20pana-42660

Marian Pană a bătut palma, luni după-amiaza, cu şefii din Iosif Vulcan pentru o perioadă de şase luni, cu drept de prelungire. Noul tehnician al roş-albaştrilor va fi prezentat în această dimineaţă, la primul antrenament din 2013.

„Înţelegerea mea cu FC Bihor se întinde pe durata acestui retur. În funcţie de ce se v-a întâmpla, eu sper şi am credinţa că voi rămâne şi din vară pentru că este foarte important şi pentru mine ca antrenor să am o continuitate", a declarat noul antrenor al orădenilor, Marian Pană.

Tot azi sunt aşteptaţi să sosească şi primii jucători aduşi să întărească echipa pentru returul de campionat. Noul antrenor nu ascunde faptul că şi-ar dori să facă performanţă încă cea de-a doua parte a sezonului.

„Sunt conştient că situaţia este puţin cam delicată, dar ce vă pot spune, că FC Bihor va încerca să dea totul pentru fiecare minge şi fiecare joc, să încercăm să câştigăm dacă se poate toate jocurile", a mai spus Pană.

FC Bihor va susţine primul antrenament sub bagheta lui Marian Pană azi, cu Rudy Kovacs ca secund, în vreme ce primul stagiu centralizat de pregătire este programat pentru data de 11-22 februarie, cel mai probabil în Antalya.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri