Gheorghe Hagi împlineşte astăzi 51 de ani

Data publicării:
hagi

La fel ca în ultimii 40 de ani, pe Gică Hagi aniversarea l-a prins în cantonament. Regele s-a gândit însă din timp când a planificat pregătirea Viitorului şi a programat revenirea în ţară chiar de ziua sa.

La întrebarea care este cea mai mare dorinţă a sa , Gheorghe Hagi a răspuns: „Sănătate. Să muncesc şi sănătate”.

„Numai amintiri frumoase am toate jocurile pe care le-am fac impreuna cu el sunt amint frumoase nu pot sa uit niciodata ce amint avem la nationala”, spune Dan Petrescu, antrenor Jiangsu Sainty.

Pentru mine a însemnat enorm nu doar pentru mine, pentru fiecare român, fiecare copil generaţia când a jucat dânsul a fost cel mai mare jucăt din Romania”, spune Alex Chipciu.

Neînvinşi în amicale, jucătorii nu i-au luat nimic lui Hagi - cadoul cel mare poate veni la finalul sezonului - primul titlu din istoria Viitorului.

„Noi o să muncim. Vom vedea. E o motivaţie mare. O avem toţi, să muncim, să ne batem şi poate să fim surpriza”, adaugă Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul.

Pe lângă Gică Hagi, pe 5 februarie s-au mai născut Cristiano Ronaldo, Neymar, Tevez, Rodrigo Palacio, Cesare Maldini şi Sven Goran Eriksson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri