FCSB - Viitorul 2-1. Echipa lui Becali câștigă primul meci după cinci eșecuri consecutive în Liga 1

Data actualizării: Data publicării:
Lazio v Steaua Bucharest - UEFA Europa League
Foto: Guliver/Getty Images

FCSB, eliminată din competițiile europene și aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, a spart șirul ghinioanelor și a câștigat primul meci în campionat după cinci partide fără victorie în acest sezon. Vicecampioana României s-a impus cu 2-1, pe stadionul de la Pitești, în etapa a opta, în fața celor de la Viitorul.

Pentru antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, care a fost secundul lui Hagi timp de două sezoane la Viitorul, a fost cel mai bun moment să-şi învingă mentorul. Este o șansă de reabilitare pentru vicecampioană.

Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă putea să deschidă scorul încă din minutul 18, atunci când Vînă a executat o lovitură de la 11 metri, dar Căbuz a reușit să ghicească colțul și a respins șutul fostului jucător al lui Hagi. A venit însă golul FCSB-ului, în minutul 38. Adrian Popa în vârstă de 31 de ani l-a executat pe goalkeeper-ul oaspeților din interiorul careului, cu şiretul, scrie Mediafax.

La pauză s-a intrat la egalitate. Gabi Iancu a marcat golul care a dus scorul la 1-1.

În repriza a doua, Gnohere, care a intrat în locul lui Hora, a reușit să marcheze și să aducă victoria roș-albaștrilor. În minutul 65, „Bizonul” a profitat de o eroare în defensiva Viitorului, Panţîru a centrat în careu, Ţîru nu a putut să respingă şi mingea a ajuns la atacantul francez, care a stabilit rezultatul final: 2-1 pentru FCSB.

Alte detalii și imagini de la desfășurarea meciului puteți urmări aici.

În urma acestui meci, FCSB are șapte puncte și părăsește ultimul loc din clasament, ajungând pe 10, iar Viitorul, aflat la primul eșec de la începutul acestui campionat, rămâne cu 15 puncte și ocupă locul al patrulea.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri