Junior român, în probe la Arsenal

Data publicării:
emanueldat1

 

Fotbalistul este născut în 18 ianuarie 2001 și activează la grupa de juniori născuți în anul 2000 de la LPS Bihorul Oradea, unde este pregătit de antrenorul Eugen Ilisoi.

„Este un copil care trăiește pentru fotbal, serios și dedicat. De multe ori rămâne după antrenamente să lucreze în plus. Evoluează la juniori C, o grupă cu un an mai mare decât vârsta lui. Are o tehnică bună, viteză și poate evolua pe orice post în linia de mijloc. Dacă va rămâne serios și va munci are toare premisele să ajungă sus. A lăsat o bună impresie la trialul organizat acum trei săptămâni de Liberty Sport Management și acum sperăm să reușească la testele pe care le susține la Academia lui Arsenal de la Salonic”, a declarat Ilisoi pentru bihon.ro.

În Grecia fotbalistul este însoțit de agentul de jucători Cătălin Sărmășan, cel care a intermediat și trecerea lui Ricardo Farcaș la Arsenal.

Emanuel Dat este originar din localitatea Fâșca (comuna Vârciorog), iar la începutul carierei a fost antrenat de Petru Stoia și Nicolae Dragoș. S-a remarcat de mic, pentru că în 2011 la un turneu în Ungaria a fost ales cel mai bun jucător al competiției la care a participat cu grupa 2001. Fotbalistul său preferat este argentinianul Lionel Messi, iar echipa de care se simte atras este Atletico Madrid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri