Real a învins Valencia și este aproape de semifinalele Cupei Regelui

Data publicării:
1601real-43995

Cristiano Ronaldo a revenit în primul unsprezece al lui Real Madrid după ce a ratat meciul de la Osasuna din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonașe galbene. Pe Santiago Bernabeu, Valencia le-a dat însă emoții „galacticilor” în prima manșă a duelului din sferturile de finală ale Cupei Regelui.

Jonas a avut trei ocazii mari la poarta lui Iker Casillas: la ultima dintre ele, doar intervenția portarului a salvat echipa lui Jose Mourinho. Real a dat lovitura pe contraatac: Benzema a deschis scorul dupa o pasă primită de la Sami Khedira.

În repriza a doua, același Jonas a fost la un pas de egalare, însă a tras alături dintr-o poziție ideală după mingea respinsă în față de Casillas. Avantajul madrilenilor s-a dublat la jumătatea reprizei secunde, atunci când Guardado a deviat în propria poarta centrarea lui Fabio Coentrao care îl căuta pe Higuain.

Cristiano Ronaldo a avut șansa de a aduce Real Madrid și mai aproape de semifinale, dar Guaita a respins cu piciorul șutul portughezului. Ronaldo și-a continuat seria ratărilor câteva minute mai târziu: a ratat singur cu portarul și l-a făcut să se mire chiar și pe Mourinho. S-a terminat 2-0, iar „galacticii” sunt favoriţi la calificare înaintea returului de săptămâna viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri