Simona Halep s-a retras din turneul de la New Haven

Data publicării:
simona halep suparata - getty

 

 Foto: Gulliver/Getty Images

Halep (23 ani) a jucat finalele turneelor de la Toronto și Cincinnati, pierdute în fața elvețiencei Belinda Bencic (abandon în setul al treilea) respectiv a liderului mondial Serena Williams.

Românca a resimțit dureri la piciorul stâng la Cincinnati, precizează Agerpres. Simona Halep a fost învinsă, duminică, de Serena Williams, cu 6-3, 7-6 (5), în finala turneului de la Cincinnati.

Turneul de la New Haven, pe care Halep l-a câștigat în 2013 (anul trecut a cedat în optimi în fața Magdalenei Rybarikova, n. red.), este ultimul înainte de US Open, care debutează pe 31 august.

Halep urma să joace direct în optimile de finală la New Haven și a fost înlocuită de Lesia Țurenko (Ucraina) — lucky loser. Aceasta va juca în turul secund cu Barbora Strycova (Cehia), victorioasă în runda inaugurală în fața italiencei Camila Giorgi, cu 6-2, 7-5.

Românca Irina Begu s-a calificat în optimi după 7-5, 5-7, 6-2 cu kazaha Zarina Dias, urmând să joace împotriva învingătoarei dintre Lucie Safarova (Cehia), a patra favorită, și Daria Gavrilova (Rusia).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri