Tânărul ciclist Tilj De Decker a murit la doar 22 de ani, după ce s-a izbit violent de o maşină în timpul unui antrenament

Data publicării:
Tilj De Decker
Tânărul ciclist Tilj De Decker a murit la doar 22 de ani, după ce s-a izbit violent de o maşină în timpul unui antrenament. Foto: Lotto Dstny Cycling Team/Facebook

Ciclistul belgian Tilj De Decker, câştigătorul cursei Paris-Roubaix la tineret în primăvară, a decedat, vineri, la vârsta de 22 de ani, după un accident petrecut la antrenament, a anunţat echipa sportivului, Lotto-Dstny, citată de AFP.

"Cu mare tristeţe, anunţăm decesul lui Tijl De Decker, ca urmare a accidentului său la antrenamentul de miercuri", a scris formaţia pe contul de socializare X, citată de Agerpres. "Echipa are sufletul sfâşiat în urma acestei tragedii şi îşi îndreaptă toate gândurile sale către familie şi apropiaţii lui Tijl în această perioadă incredibil de dificilă", se mai arată în comunicat.

De Decker s-a izbit violent de partea din spate a unei maşini la un antrenament. Transportat la spitalul din Lierre (Anvers), el a fost supus unei intervenţii chirurgicale înainte de a fi transferat la spitalul universitar din Anvers, unde a fost plasat în comă artificială.

Vineri, în etapa a 3-a a Turului Renewi, cicliştii vor purta o banderolă neagră în semn de omagiu pentru colegul lor decedat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri