Victorie pentru CSU Oradea la debutul în play-off

Data publicării:
sport 20volei 20feminin-56920

La fel ca în campionat, fetele pregătite de Paul Szabo s-au impus, de această dată cu 3-0, după doar o oră şi 20 de minute de joc.

„Înseamnă foarte mult pentru că ne dă speranţe, ne dă speranţe pentru un viitor apropiat care spunem noi obiectivul ar fi calificarea la barajul pentru accederea pe, în prima divizie", a spus Paul Szabo antrenorul CSU Oradea

Formaţia orădeană şi-a câştigat dreptul de a evolua în play-off după ce a încheiat sezonul regulat pe ultima treaptă a podiumului a seriei de vest.

„Am reuşit anul acesta sa îmbinăm experienţa unor jucătoare care deja evoluează la noi de mai bine de trei, patru, cinci ani împreuna cu tinereţea unor fete care evoluează doar de un un an, doi", a mai afirmat antrenorul orădean.,

Meciul doi în compania celor de la CSM Codlea va avea loc sâmbătă, pe terenul braşovencelor. O victorie a voleibalistelor orădene le-ar propulsa pe acestea în faza a doua a play-offului. În caz contrar, cele doua echipe se vor mai întâlni o dată pentru desemnarea învingătoarei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri